Tunnustus ja haaste!

Meidän mustat, karvaiset " tytöt", Lisse Lusifiina ja Venni Maisa saivat tunnustuksen ja haasteen Tylsän Mörököllin blogista! Kiitokset ! Mukana tuli tällainen plakaatti!

Ed.  mainittujen haastettujen on minun Tillariinan toimiessa kirjurina vastattava seuraaviin kysymyksiin:

1.Lempinumero
 Lisse: 3, koska se on aamupalojen lukumäärä! Märkäruokaa, kuivaraksuja ja taas vähän märkäruoka.
Venni:  8, se on leikkihiirien lukumäärä ja ne ovat kaikki mun omia, koska Lisse ei enää ole niin lapsellinen, että viitsis niillä enää leikkiä....paitsi josku vähän salaa! On nähty!

2.Alkoholiton suosikkijuoma
Lisse: Akvaariovesi, mitä mutaisempaa sen aromikkaampaa! Nam!
Venni: Porsliinista kuppia käpälöidään lujaa seinää vasten, että siitä loiskuu vettä lattialle, vesi nuollaan sitten lattialta! Valitettavasti iskä vetää touhusta vähän hermot!

3.Lempieläin
Lisse:  Perhoset, erityisesti nokkosperhoset! Ihanasti raksuvat hampaissa. Äipän mukaan niitä ei saa syödä kun ovat niin kuvauksellisia! Maistais ensin, ennen kun sanoo mitään!
Venni: Hämikset, tosin ne ovat tosi heikkoja! Eivät kestä paljon mitään! 
P.S. ME inhotaan sitten syvästi Viiviä, se on semmonen ruma kissa, joka syö meidän ruokia ja yrittää tulla meille joka viikko! 

4.Fb ja Twitteri
Lisse& Venni: Äippä on laittanut kuvia ja terveisiä meiltä joskus!

5.Intohimoni
Lisse: Ulkoilu valjaissa 1-4 kertaa päivässä ja talvella 3 min portailla. Aina sama reitti: kotikatu-leikkipuisto-ylätie-naapureiden tie-alatie-kotikatu!
Venni: Naudanpaisti jauhettuna, suikaleina tai paloina. Meinaan ratketa liitoksistani kun näen sen lihapaketin!  Jos äippä hituroitsee sen tarjoilun kanssa, niin mä alan kirkumaan ja lopulta näykkäsen sitä jalasta! Yleensä toimii sitten palvelu.

6.Suosikki viikonpäivä
Lisse: Sunnuntai, suurin mahdollisuus päästä ulos mahdollisimman monta kertaa! Paitsi silloin kaikki nukkuvat niin pitkään ja aamupala on ainakin 3 tuntia myöhempään kun normisti, silti kuiteskin sunnuntai!!
Venni: Mikä on päivä? Onko se naudanpaistia?

7.Suosikkikukka
Lisse: Juolavehnä, naapurin juolavehnä! Se on totta, että "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen!"
Venni: Kaikki äipän kukat! Varsinkin ne ruskeat ovat niin hyviä! Äippä on niin hyvä hoitamaan kukkia! :)

Tämä haaste pitäisi laittaa eteenpäin, mutta mä annan nyt kaikille halukkaille vapaat kädet osallistua! Lopuksi lyhyt videopätkä joulukuulta v.-2010, jolloin Venni oli vasta 4 kk ja Lisse, 3 vuotta. Sama meininki jatkuu yhä lähes kahden vuoden yhteiselon jälkeenkin.

Kommentit

Matkatar sanoi…
No ompas ihania karvaisia tyttöjä teillä, ja niin määrätietoisia kuin hienojen neitien tuleekin :D
Minttu sanoi…
Kivoja kissoja, mutta niitä enemmän jäin katsomaan akvaariota, että mitä kaloja sielä asustaa. :) Itseltä kun löytyy kaksi akvaa.
Tillariina sanoi…
Minttu: Kaloista löytyy juttuja (4 kpl) ja kuvia kun napsauttaa akvaario-tunnistetta blogin oikealla!