Noitana on kuuma...

 
Järjestin töissä toissaviikolla Halloween-teemalla esittelyn n. 100 hengelle. Homma sujui muuten hyvin, paitsi kun olin vahvasti kerrospukeutunut tuli vähän hot. Tekokuituperuukki päässä ja vielä samasta materiaalista noitahattu (+huivi) päässä, olin läkähtyä välillä. No, mitä tässä valittamaan, ei sentään rovio kyteny jaloissa, kuten kai joskus on noidille saattanut käydä. Yritin ottaa ittestäni kuvan veskin peilin kautta, mutta s e oli vaikeaa! Melkein kaikki kuvat tärähtivät. Harmi kun tässä kuvassa ei näy mun hieno musta hammas!

Kotiin ajellessa autolla päästin vanhainkodin kulmalla yhden  mummelin tien yli. Mummeli veti perässään sellaista pyörällistä ostoskassia ja eteni ihan tajuttoman hitaasti eteenpäin ihmeen kyyryssä asennossa. Ajattelin, jos on hänellä jotenkin hirveän huono olo, että pitääkö nousta autosta ja lähteä oikein auttamaan. Sitten katsoin tarkemmin mummelin kasvoja. Nauraa rätkättää oikein kunnolla ja siksi ei meinaa päästä eteenpäin, sitten minulla leikkaa, että nauraa siis minulle!!! Mulla oli näet nuo maskit ja kamppeet vielä päällä, paitsi ei hattua!Kommentit

Saila sanoi…
Hahhaa! No hyvä ettei mummeli tikahtunut nauruun. Olet kyllä aika vakuuttava ilmestys ;-) Musta hammaskin vielä.
traappe sanoi…
Minkä esittelyn järjestit töissä? Hyvä idea pitää erilaisia tapahtumia eri teemoilla vuodenajan mukaan ;)
Onneksi mummo ei saanut sydäriä...
Tillariina sanoi…
traappe: Ihan omasta työstäni, että mahdolliset asiakkaat tietävät milloin olen paikalla, miten luokseni pääsee jne. Ehkä jää paremmin mieleen kun on vähän jotain poikkeuksellista....:)
Pasi Lepola sanoi…
Hahhah-hauska! :D Kiva kun postasit oman kuvan, niin tietää minkä näköisen naisen postauksia lukee (tuo profiilikuva on niin pieni). ;)
Tiitsa sanoi…
Hih, onneksi ei kukaan autoilija ajanut kolaria. Ihana idea tuo teemallinen esittely. Hienoa Tillariina.
Anne sanoi…
Aivan mainiota jälleen kerran :D
Tillariina sanoi…
Siis, sen verran oma naamataulu, vaikkakin hieman ehostettuna ahdistaa, että piti laittaa ihan vaan muutama postaus tähän lisää, ettei tarvi sitä pitempään tuijottaa!
Harakka sanoi…
No, oli kiva, että annoit mummmulle hyvät päivän naurut, se pidentää ikää!Hi!
Marru sanoi…
WAU! Oot kyllä upea, hieno... kummallinen mummu kun sulle nyt niin nauroi :D
marjukka sanoi…
Mitäs nauramista noidassa nyt on, ihan tavallinen näky autonratissa ;D