Tuli
Viimeiset kalikat laitettiin viime viikolla takkaan palamaan. Poltettiin siinä samassa jotain 24 kananmunakennoakin, sellaista isoa!

 Ajattelin kuvaustilanteessa olla niin nopsa, ettei tarvi avata yläliittymäpeltiä kun avasin takan luukut! Olisi pitänyt, ehtihän siinä vetää sitten savua sisälle! Polttopuuta pitäisi tilata. On se kiva laittaa pakkasilla tulet takkaan ja kuunnella sitä puun palamista ja katsella tulen loimoamista. Puhumattakaan makkaran paistosta!

Todennäköisesti viikon väsyttävimmät jutut töiden osalta on duunattu. Huomisen pitäisi olla normipäivä, vaan eihän sitä koskaan tiedä!
Kommentit

Harakka sanoi…
Se onkin hienoa tunnelmaa kuunnella takasta tulevaa risahtelua ja rätinää, kun puut palavat iloisesti.
Ja se makkara, aaah, se vasta hyvää onkin nam!
Intianminttu sanoi…
Kotona ei ole takkaa, mutta onneksi mökillä on, että voin edes siellä nauttia loimotuksesta. Toivon mukaan sulla on jo vähän valoisampi olo ja iloisempi mieli, itsellä vähän tässä kanssa syysbluesia ja flunssaa, joten koitetaan piristyä yhdessä :)
Tillariina sanoi…
Intianminttu, kyllä se tästä mieli hetkeksi paranee kun viikonloppu lähenee ja pääsee kuvaamaan! :) Ensi viikolla on sitten ensi viikon murheet!

Harakka, täytynee mennä paistamaan makkarat tuonne kunnan virkistysalueelle, siellä noita nuotiopaikkoja on tässä useampikin kohtuullisen lähellä. Kunnes saadaan niitä omia polttopuita siis.
Minäkin lähden Itä-Suomeen katsomaan takan ritinää... Hyvää viikonloppua!
Äityli-Mummo sanoi…
Miekii haluisi nuotiol tai takas paistettuu makkaraa. Sähkögrillil ei tuu samaa makuu, vaik kärtsännee saapkii ;D Kynttilät ja tuikut tuo tunnelmaa, palamise ääni täytyy kuvitella :D