Ahmatti!


"Yksi syöty, kolme jäljellä!"


"Et kyllä kirjoita, että mä muka yksin nämä syön, onhan mulla 3 kaveria!"

P.S. Lunta on satanut yöllä, että maa on jo valkeana! -1,5 C pakkasta.

Kommentit

JPK sanoi…
Varsinainen ahmatti :)) PS. Ja onnea lumen tulon johdosta, täällä ei ole merkkiäkään..
pirkko sanoi…
Kaunis ja varsin sulavalinjainen ahmatti;) Voi tulisipa meillekin vähän lunta!
Anonyymi sanoi…
Meillä on korkea pötkö, jossa on toisella puolella auringonkukansiemeniä, toisella pähkinöitä. Kymmenkunta tinttiä mahtuu yhtä aikaa. Muita on monta, mutta kuusitiaisia vain pari. Kiva niitä on seurata.
Meillä tulee ensimmäiset lumihiutaleet, ihan hiukan on jo maassa. Tulee valoa...
Valoisaa päivää sinullekin :-)
Sirkka sanoi…
Mielenkiintoista seurata niiden pikku lentoniekkojen puuhia. Täällä maisema muuttuu parhaillaan valkoiseksi, aamuyöllä alkoi ja nyt vaan tiuhenee. Mittari on nollassa, joten jännäksi menee, kuinka kauan valkeus kestää.
Pirkkoinkeri sanoi…
Mukavia seurattavia nuo lintuset. Kovin oli tämäkin päivä pimeä ja tuulinen. Nyt on lämpötilakin laskenut nollaan. Jokohan huomenna on lunta maassa.
Tiitsa sanoi…
Ei vielä lumi peitä maata täällä, mutta toiveissa on. Ihana tuo tinttiäinen ruokaillessaan.
Oletko muuten huomannut jääkö tintit varpaistaan kiinni tuohon vihreään verkkoon? Luin jostakin, että niin voi käydä ja olen nyt ottanut sen aina pois.
Tillariina sanoi…
Tiitsa, en oo nähnyt pikkulintuja palloverkosta kiinni. Kyllä me aina nuo tyhjät kerätäänkin pois. Paitsi usein kun pallo pienentyy tarpeeksi, että sen saa tuosta telineestä ulos, niin meidän ovelaakin ovelammat oravat vievät sen pallonjämän verkkoineen omaan jemmaansa tai sitten harakat! Molempaa touhua on nähty.
Tillariina sanoi…
Jos on oikein tarkkana, niin näkee että koko teline on myös alaosastaan rautalangalla kiinni oksassa! Oravat kun keksivät viedä koko telineen nro 1 mennessään!