Turbo-Tintti!


En tiedä vaivasiko tätä tinttiä joku salmonella vai johtuiko pallomainen olemus siitä, että se lauloi luritustaan ns. palkeet pullollaan! En olisi muuten koko tinttiä edes huomannut, mutta kun volyymi oli ihan superia! Torstaina on tiedossa iltatöitä, mutta voipa sitten vimppana työpäivänä tänä vuonna lähteä jo puolelta päivin!

Hyvää viikkoa!

Kommentit

Oih, näyttäisi, että hänellä on jokin vaiva:( Tähän perään sopiikin tietoisku kaikille, jotka sattuvat lukemaan tämän: Tiesittekö, että linnut saattavat syödä maahan heitettyjä purkkia, siis purukumeja??? Ne saattavat aiheuttaa linnulle tuskallisen suolitukoksen ja kuoleman. On myös löydetty lintuja, joiden nokka on liistraantunut kiinni purkalla, eivätkä pysty syömään. Lintukuvista voi löytyä joskus yllättäviä asioita. Mulla löytyi yhdestä sinitinttikuvasta jalasta rengas, ja siitähän saa näkymään tarkat tiedot ;) Vähän kurjempi löytö oli se, kun tintin silmässä näkyi olevan POX-virus, hirveä sekin. Siitä tulin tosi surulliseksi.
Pulmu sanoi…
Kaveri näyttää kyllä aika siistiltä ja ilmeisesi voi hyvin jos jaksaa laulaa.

P.s. jos vierailet blogissani, sieltä löytyy pikkuinen tunnustus.
Tillariina sanoi…
Purkka!! Itse en voi sitä juuri pureskella, sillä saan siitä aika pian mahan kipeäksi. En ole siitä edes kyllä erityisen pahoillani kun ei se oo edes lapsena ollut mikään ihastuksen aihe.

Sensijaan yksi lähisukulainen on ainakin yli 30 vuotta ollut sen suurkuluttuja, lopetettuaan tupakanpolton! Huono puoli on juuri se, että niitä purkkamällejä löytyy milloin mistäkin...enkä yhtään ihmettelisi, jos maahankin heittelisi. Pitääkin kertoa tuo lintujuttu. On luontoihmisiä, että varmaan kolahtaa! Lisäksi ei oo edes kivan näköistä kun suu jauhaa kokoajan kun märehtivällä ammulla! :)
Suvikummun Marja sanoi…
Voi tinttiä! Yleensä ne ovat sairaita, jos ne ovat noin pörheitä muuten kuin kovalla pakkasella. Mutta toisaalta, jos on kovin sairas, tuskin jaksaa laulaa luritella kovinkaan paljon...
Ei kyllä ole ihme, jos tintit syövät purkkaakin. Ne ovat kyllä niin uteliaita ja nokkivat kaikkea, kynttilöitä, puutarhakalusteiden pehmusteita, vanhoista ikkunoista kittiä, kuulemma syövät saippuaakin, jos sattuu olemaan niiden saavutettavissa!
Pasi Lepola sanoi…
Hohoo, tämä on niitä luonnonvalinnan ja evoluution saavutuksia - tintille on kasvanut karvat höyhenten sijaan!
Koitan ajatella positiivisesti: Jospa tintti on erehtynyt vuodenajasta lauhan sään vuoksi. Luulee siis, että on jo kevät ja etsii puolisoa laulullaan. Taitaa olla turhaa puuhaa, jos toiset eivät olekaan samaa mieltä. :)
Tiitsa sanoi…
Näyttää kuitenkin väreiltään ihan kirkkaalle, toivotaan, että on vain vuodenajasta erehtynyt tinttinuorukainen :))
Totta nuo purkat ja tiesittekö, että myös ne talipallojen vihreät verkot ovat linnuille vaarallisia. Saattavat jäädä jalastaan kiinni niihin.