Kerran vielä...


Älkää nyt ihan vielä kyllästykö näihin mun tilhikuviin! Kävin pikaisesti työpäivän jälkeen kameran kanssa sohimassa. Ensin tämmönen perinteinen kuva. Ovat aika veikeitä lintuja, mutta hankalia kuvattavia, mikä nyt toistamiseen jo todettakoon.Tämä tapaus näyttää siltä kun olisi juuri tukehtumassa marjaan, mutta taitaa se hotkaista marjat kokonaisena aina! Tänään oli varmaan sellainen puolisen tuntia auringon paistetta. Ehdin juuri kotiin, vaihtamaan kamppeet, söin pari voileipää ja äkkiä sitten tilhien perään. 


Vimppa kuva on jotenkin outo, mutta silti se kummalla tavalla vetoaa minuun. Sattui etsimeen useampi tilhi ja älysivät olla kuvan oton ajan melkein liikkumatta. Pimeä ja rakeinen, mutta en tiedä miksi mun pitää sitä kuitenkin tuijottaa. Sain oikeastaan kaksi kuvaa, mutta laitetaan tämä, jossa näkyvät tietyllä tavalla paremmin.


Kommentit

Matkatar sanoi…
Ei kyllästytä, kateellisena katsellaan ja ihaillaan! Millä putkella kuvasit? Luulen, että minun 200mm:ni ei saisi noin hienoja...valovoimakin on mitä sattuu.
Vikki sanoi…
Ei tilhiin eikä tilhikuviin kyllästy ollenkaan!
Tykkään myös tuosta alimman kuvan porukasta, melkoista tuuria saada noin monta poseeraamaan samaan kuvaan!
Tiitsa sanoi…
Tilhikuvia jaksaa katsella vaikka kuinka, ne ovat niin harvinaista herkkua. Haluaisin itsekkin nähdä niitä vielä lisää.
140 linnun parvi on täällä nähty, mutta ei vaan osu minun poluilleni.
Tillariina sanoi…
Matkatar: Eipä minulla oo kun tuo halpislasi EF-S 55-250 mm,f/4-5.6 IS II. Taisin maksaa siitä 199 €. Ei siis valovoimaa, eikä sillä edes kovin kauas zoomata! Pitää siis kytätä aurinkoista keliä ja kiivetä melkein puuhun! :)
Wau, ei näihin kyllästy. Huuda niille, että täälläkin päin on marjoja, monenlaisia ;)
Harakka sanoi…
Ei todellakaan näihin kyllästy, kun ovat vielä tosi upeesti otettuja kuvia!
Pasi Lepola sanoi…
Upeita tilhikuvia, mutta tuo alimmainen on kyllä loistava ja erinomaisen tasapainoinen asetelma. Hyvähyvä, extrabonuspisteet!
JPK sanoi…
Jännästi noilla tilhillä tuo "tukka" Tarvitsisivat ehkä kampaa ja kunnon hiuskiinnettä :D
marjukka sanoi…
Eihän näihin voi kyllästyä!
Joop Zand sanoi…
Lovely birds have you photographed.....compliments.

Greetings,Joop