Hieman viilenevää, please!


Vimppa huurrekuva lähti tässä. Alan olla kyllä aika täys nyt tuota vesisadetta. Voisi vähän sää kylmentyä, että olisi edes tuollaista huurretta kuten 9.11. kun tuo kuva on otettu. Tällä viikolla tulee 5. viikko kun tyttären vanhojen tanssipuku on tilattu, elikkä toimitus pitäisi olla tällä viikolla. On sitä kuulkaas odotettu. Jos siis pe mennessä ei ole tullut, pitää alkaa tekemään kyselyjä pukupuljuun! Semmonen ei oo kivaa, toimitusaika oli 3-5 vkoa ja kuulemma k a i k k i muut ovat omansa jo saaneet!

Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
Best regards from Paris,

Pierre
Tiitsa sanoi…
Yhdyn toiveeseesi. Tänään oli pieniä pilkahduksia auringosta, mutta taisi olla ohimenevää.
Kyllä se piristi kuitenkin.
Pukua varmaan odotetaan valtavalla jännityksellä, Toivotaan että pian saatte sovittaa sitä ;)
JPK sanoi…
Näyttää säätiedot aika pahalta. Nyt olisi toisaalta hyvä hetki kuvata se kaikista rumin syksymaisema. Tallentaa se koko surkeus niin masentavasti kuin ikinä pystyy. Ja nyt kyllä minäkin laitan kameran sinne minigrip-pussiin jo ennenkuin menen ulos sitä kuvaa ottamaan..
Vikki sanoi…
Liityn myös tähän toivomuskerhoon!
Toivottavasti puku ehtii!
Pirkkoinkeri sanoi…
Synkkää ja sateistahan tuo on ollut enimmäkseen. Toisaalta hyvä, pyöräkelit säilyvät.
No höh..ei se ole kyllä kivaa jos toimitusajat eivät pidä paikkaansa! Minäkin alan kyllästymään sateeseen ja toivoisin niin jo lumisadetta ja että se valkoinen kauneus saapuisi jo :)
Aivan ihana kommentin olit jättänyt minulle :) Kiitos kauniista sanoistasi, oli ihana piristys päivääni, joka muuten oli hieman harmaa, mutta sinä valaisit sen <3