Kahden tunnin yöunet...töttöröö!


Täysikuu ja eka työpäivä loman jälkeen...paha yhdistelmä. Menin eilen kiltisti klo 23 jo sänkyyn. Luin kirjaa. Alkoi siinä kivasti väsyttää. Valot kiinni. Sitten iski päähän eka huolenaihe, toinen, kolmas...oikeastaan siinä kakkosen kohdalla jo arvasin, että ei tässä mitään nukuta. Kävin ottamassa allergialääkkeen, yleensä se väsyttää ihan hirveästi, juoksin vessassa pari kertaa, menin yhden maissa tietokoneelle. Kahdelta takaisin sänkyyn ja korvatulpat korviin...Plääh! No, työpäivä meni ok. Pääsin kotiinkin ja söin. Sitten sohvalle ja taju pois. Ei pystynyt valvomaan.  Parin tunnin päikkärit. Eiköhän sitä unta riitä ensi yöksi. Sen verran velkaa.

Huomiseksi luvattu kivaa säätä, ehkä vähän liikaa pakkasta. Sen näkee sitten. Kirveli katsoa ikkunasta mahtavaa kuvaussäätä, joka minun osaltani meni hukkaan. Tämä kuva on otettu viime vuoden vimppana päivänä. Oli nähtävästi jäänyt pois rastaspostauksista.

Leppoisaa loppiaista!

Kommentit

Tuula Laakso sanoi…
Täydellinen kuva. Toivottavasti tosiaan huomenna olisi samanlainen keli kun tänäänkin.
Vikki sanoi…
Huomenna mennään ulos jos aurinko paistaa, eikös joo! Ei me tytöt pakkasia pelätä, tänne on kyllä luvattu jopa parikymmentä astetta!
Susanna sanoi…
Parempaa unta ensi yöksi!

Oli se pakkanen liikaa tänäänkin - ei mikään unelmien kuvaussää...
Katinka sanoi…
Voi, niin tuttu tunne! Ja varsinkin juuri loman jälkeen. Minäkin katsoin kelloa vielä yhdenaikaan ja mitä enemmän alkoi harmittamaan sitä huonommin sai unta. Meillä naisilla pitäisi olla sellainen on/off nappi otsalla =D.
Sussi sanoi…
Toivottavasti uni tulee paremmin ensi yönä!