Yllätys, rastaita ! :)


Kun kuvasin niitä tilhiä, kuvasin paria rastasta myös. Ne näyttävät vähän vihaisilta ja epäluuloisilta. Ehkä mä vaan kuvittelen.


Toisaalta, jos mun ruokapöydän kulmalle tulisi joku tyyppi huitomaan ison mustan putken kanssa, saattaisin samanlaisia ilmeitä näyttää.


Joululoma alkaa olla loppupuolella. 3 päivää vielä. Vesisadetta on luvattu, joten sisällä pysytään. Olen aikani kuluksi pelastanut viime kesän kuvia vanhalta läppäriltä talteen. Se on hidasta hommaa, sillä kone tilttailee ja käynnistäminen kestää tosi kauan. Samalla tulee kuvien kautta elettyä vähän kun uudelleen sitä aikaa, ihanaista kesää.


7 vkoa on taas viimeisestä hiustenleikkauksesta. Näytän kyllä ihan peikolta. Lyhyessä tukassa malli kun menee, näyttää kyllä huvittavalta. Onneksi jo 7.1. on kampaaja. Voisi sitä käydä kaupan alennusrekkejäkin vähän katsastamassa samalla reissulla. En oo pitkään aikaan ostanut mitään uutta vaatetta. Alkusyksystä taisin tehdä jotain nettiostoksia, joista meni puolet palautukseen, väärän koon vuoksi.


Kommentit

Häivähdys sanoi…
Todella kauniita, hienoja kuvia! Nyt kun olet kuvaillut jo aika pitkään Tamronin pitkällä objektiivilla, niin miten kuvailisit sitä? Oletko ollut täysin tyytyväinen? Käytätkö jalustaa tai monopodia kuvatessasi vai otatko kuvat vauhdissa vapaalla kädellä?
Sussi sanoi…
Uljaan näköinen rastas!
Kirsti sanoi…
Tosi upeat kuvat.
Tillariina K. sanoi…
Häivähdys, olen todella tyytyväinen Tamronin pitkään putkeen. Kuvaan aina käsivaralta. Aluksi en jaksanut sitä tarpeeksi kauan aikaa pitää liikkumattomana, mutta hauis on kasvanut ja varmaan olen myös löytänyt oikean painopisteen sen kanssa, pieni takakeno helpottaa. Kuvanvakain on mielestäni hyvä. Luulen, että kaikilla pitkillä putkilla pienten (pikkulintu) kaukana olevien kohteiden löytäminen on joskus haasteellista, jos esim. jotain risuja välissä, käytän siis automaattitarkennusta. Putken piteleminen ja toisaalta kameran napikoiden haliitseminen eivät mahdollista itselläni käsitarkennusta. Olen pieni immeinen, 160 cm ja pienet kädetkin. Jalustan/monopodin kanssa seikkaileminen luonnossa on minusta aika mahdotonta. En minä ainakaan pysty. Tarkennus on varsin nopea ja sillä kyllä ehtii tilanteisiin. Kestipä hyvin pakkastakin -22,5 C joulunpyhinä. Bokeh ei oo aina kaunein, mutta riittävä kun vrt. Canonin 70-300mm L-lasiin. Hinta-laatusuhde mielestäni enempi kun kohdillaan. Olisin ollut valmis maksamaan 300-400 euroa enempikin tästä putkesta, jos olisin päässyt etukäteen kokeilemaan.
Huopalintu sanoi…
Hiukan on epäluuloinen ilme rastaalla. Kun en muista olenko jo toivottanut hyvää ja uutta vuotta niin toivotellaan nyt vielä oikein kuvauksellista uutta vuotta!
Pirkkoinkeri sanoi…
Selvästi on kulmat kurtussa ensimmäisellä rastaalla :)Erinomaisia kuvia saat sillä pitkällä putkellasi.
Meillä sataa vettä tavallisen reippaasti parasta aikaa ja tuulee tietysti. Ei kauaa saatu nauttia talvikeleistä, mutta asia varmasti vielä korjaantuu.
Hyvää alkanutta vuotta sinulle!
Häivähdys sanoi…
Kiitos vastauksesta Tillariina. Olet todella varmakätinen, koska kuvasi ovat aina moitteettoman teräviä. Meidän perheessä veli sai kaikki kädenvakausgeenit ja itse taisin jäädä ilman, joten jalustan kanssa liikutaan. Automaattitarkennusta minäkin käytän. Kovasti tekisi mieli oikeaa lintuobjektiivia, mutta olen vielä miettinyt mikä se olisi ja milloin. Tamronin tuottamaa jälkeä olen ihaillut täällä blogissasi.
Anne sanoi…
Veikeät kuvat :) Kaksi ylintä ovat suosikkini.