Herkkuja linnuille!


Tällä hetkellä lintujen ruokintapaikalla on kaupan siemenpötkylästä vielä jämät. Maitopurkkiin tehty oma versio, irtona siemeniä ja pähkinöitä. Siemenrasvapalloja ja sitten vielä pakastimesta pihlajan- ja ruusunmarjoja. Ruusunmarjoja en saanut porttiin roikkumaan, joten ne oli laitettava maahan ja graniittipenkille. Pyysin mieheltä, että hommaa minulle lintujen ruokintaan ison puutukin, korkeudelta sellaisen 120 cm. Siitä saisi kivan ruokintapaikan.


Kommentit

Anne sanoi…
Mäkin suunnittelin, että ottaisin pihlajanmarjoja talteen syksyllä, mutta suunnitelmaksi se vain jäi...
Irma sanoi…
Kauniit kuvat Niin ihanan näköiset pihlajamarjat minä en tuota ole hoksannutkaan että pakkaseen pihlajamarjoja linnuille Syksyllä minäkin teen niin Kiitos tästä tiedosta
Minttuli sanoi…
Voi että on kaunis kuva tuo alempi. Kaunis on lintukin ruoan ääressä.

Rasva-pähkinäkakkuherkut maistuvat nyt, pitääkin muistaa tehdä uusi, entisestä ei mitään jäljellä:)
Tuula Laakso sanoi…
Piilossa pysytteli aurinko tänään vaikka piti niin olla aurinkoista. No valoisampaa kuitenkin kuin jokin aika sitten. Hienot herkut on lintusilla, miten nuo pihlajanmarjat ovat menneet kaupaksi.
Minä koristelin mökkiruokinalla yhden koivun niillä kun kuvittelin tilhien löytävän, mutta tilhiä siellä ei ole näkynyt, joku muu syö marjat. Pääasia että kelpaavat :)
Sussi sanoi…
Linnuilla on mukavasti syötävää:)
Tillariina K. sanoi…
Ruusunmarjat on syöty, mutta noita pihlajanmarjoja ei. Pitäiskö käydä vaihtamassa paikkaa esim. omppupuuhun? Jos ei lauantaina oo kukaan maistanut, niin vaihdan.