Uuden vuoden käpytikka


Mä vähän nyt huijaan, tikka on kuvattu eilen 31.12., mutta olkoon se upean kuvausvuoden symbolina meille kaikille valokuvaajille. :) Tästä se alkaa uusi bloggausvuosi taas kerran. Maaliskuussa blogi täyttää 3 vuotta. Voiko se olla mahdollista?! Pitäiskö tarkistaa asia, eikä luottaa muistiin, joka pettää minut jatkuvasti. 

 Käpytikan olen tänä talvena nähnyt ihan pari kertaa. Vuosi takaperin niitä näki joka viikko jossain päin asuinaluetta. Samalla tavalla kun oraviakin, tuolla kurremetsässä.


Tämä tapaus oli käynyt lintulaudalla ja piilotteli maapähkinöitä puun koloon. Aina kun hiippailen & hivuttaudun hiljalleen lähemmäs jotain kuvauskohdetta, minulle tulee tunne, että jossain talossa naureskellaan mun touhuille. :) Siksi olisi usein mukava kuvata jossain luonnon rauhassa, eikä omakotialueella.


Sopivasti aurinko paistoi ja valaisi tikan. Lintu oli vaan niin korkealla ja minä niin matalalla, että aika yläviistoon piti kuvata.


Kommentit

Eko sanoi…
Johan on kommeita kuvia...!

Happy New Year 2015
Eko
Finland / Lapland / Kuusamo

Huomasikko...!
Ameriikan kieltä... Moon aikheisa vaihtaa tämän murthen ulukomaan-kieleksi...
Ei nyt senthän - kahela kielelä moon tullu tähänki asti toihmen - Suomela ja Jokivartisela...!
Tuula Laakso sanoi…
Komeilla kuvilla aloitit tämänkin vuoden. Käpytikkoja on täällä kyllä ollut ihan mukavasti, tuossa ikkunan allakin käy tinttien kanssa syömässä yksi.
Mieluiten sitä tosiaan kuvaa ihan luonnon rauhassa, vaikka en enää juurikaan välitä niistä pitkistä katseista, mutta on liian paljon muita kuvaamista rajoittavia asioita.
seita sanoi…
Käpäri hienossa talvivalossa. Hyvät kuvat.
Katinka sanoi…
Hienoja kuvia käpytikasta, ovat oikein oivallinen aloitus uudelle kuvausvuodelle =D. Tästä se lähtee vuosi rullaamaan. Jännittävää katsoa, mitä kaikkea se tuo tullessaan. Hyvää uutta vuotta!
Sussi sanoi…
Komea kaveri!

Hyvää uutta vuotta!