Ukkoja


Lego-ukkoja tilasin enempi työpaikalle.  Ei siis alkanut Tillariinaa lapsettamaan tai silleen vähän vaan! Näitä voi käyttää monenlaisissa tilanteissa apuvälineinä. 12 kpl, kaikki erilaisia. Luulin, että nämä olisivat normikokoisia, mutta olivatkin hieman pienempiä. Toivottavasti pysyy pipot ja hatut tallessa.

P.S. Töissa uusitaan todella paljon kalusteita. Eilen illalla ihmettelin missä kaikki vanhojen kaappien/hyllyjen tavarat ovat? Jos jotain löytyy, niin se on eri paikassa kun ennen. Suurin osa tällä hetkellä "kadoksissa". No, näin mielenkiintoisen painajaisen yöllä. Kaapeista löytyi ihmisen pään kokoisia Lego-päitä ja proteiinipatukoita! Heräsin siihen, että omaa päätä särki julmetusti. Huomasin purevani hampaita yhteen rajusti. Kun lopetin sen, särkykin loppui. 4 1/2 tunnin yöunella ei ehkä olla kovin reippaita kuitenkaan.Kommentit

Katinka sanoi…
Hieno Legoukko armeija =D. Ja täytyy myöhtää, että tuollasta unta jos näkisin, niin purisin minäkin hampaita yhteen =D. Puren niitä muutenkin, minulla pitää olla sellainen purentakisko yöllä, jota kutsun puruluuksi =D.
Juliana sanoi…
Army of Tillariina))))

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject
Pasi Lepola sanoi…
Hyvää rekvisiittaa makroiluun. Olen seurannut paria kuvaajaa jotka käyttävät noita aktiivisesti ja ottavat todella hauskoja kuvia. Flickrissäkin on oma ryhmänsä näille kuville "Lego Macro".
Tillariina K. sanoi…
Pasi, ehkä mä jätän Lego-ukot rauhaan, ei enempää unia niistä! :)