Voileipäkakku


Yksi kaveri fb:ssä (Äityli-mummo, täälläkin kommentoi mun kuvia! ) on mestari näiden voileipäkakkujen kanssa. On nyt viime aikoina postannut useita kuvia tosi herkullisen näköisistä voileipäkakuista, eikä mun makuhermo enää kestänyt. Siis minä myös sellaista duunaamaan. Paitsi mä oon tasan kerran tehnyt aikaisemmin ja siitäkin on varmaan 5 vuotta tai enemmän. Muistaakseni se oli ihan hyvää syödä, vaan jotenkin monimutkainen tehdä. 

Tämä jää varmaankin mun ja miehen syötäväksi, sillä taitaa sisältää liikaa kalorioita sportin mielestä. No, eihän sitä tarvi yhdellä istumalla kumota. Tuo koristelu jännitti kovasti. Vähän eri aineet kun makeissa kakuissa. Ihan tyytyväinen oon, nyt kun se vielä olisi hyvänmakuista. Eka täyteessä on kinkkua, ruohosipulituorejuustoa, kermaa ja vähän valkosipulimajoneesia. Toisessa paprikakuutio- kreikkalainen valkosipulituorejuustoinen täyte. Tuliko liikaa valkosipulia?  Iltapalalle tämä sitten odottamaan kaappiin.

Meillä on tosi harmaa päivä. Kuvaaminen pimeässä keittiössä ei oikein onnistunut tai innostanut. Enkä ollut kovin huvittunut edes kauheasti tekemään mitään säätöjä. Eikä ruokien kuvaus oo muutenkaan mun juttu. Lintuja ei näy, eikä kuulu. Taitaa pihabongaus jäädä huomiseen. Yksi harakka ja pari tintti pörräsi aamulla ruokintapaikalla. Höh! Meniköhän se muuten viime vuonna samalla tavalla. Muistelisin.


Laitetaan nyt jälkikäteen tämä kännykkäkuvakin, jonka rosmosin omasta fb:stä.

Kommentit

Minttuli sanoi…
Voileipäkakkusi on niin syötävän hyvännäköinen ja varmasti -makuinen myös. Pitäisikin pitkästä aikaa tehdä taas, joskus muinoin tuli tehtyä paljonkin ja jopa kursseja pidetyksi työelämän aikana.

Harmaaksi meni tälläkin suunnalla, mutta lintuja näyttää käyvän pihan ruokintapaikalla.

Mukavaa viikonloppua!
Marru sanoi…
Kaunis ja todella herkullisen näköinen ja varmasti maistuu illalla :)
Kirsti sanoi…
On todella kaunis kaakku ja varmasti namia :)Voikkaaria saa tosi harvoin maistella :)
Katinka sanoi…
Onneksi isäntä häärää juuri keittiössä, sillä muuten tässä tulisi nälkä =D. Todella kaunia ja herkullisen näköinen kakku. Söisin!
Anne sanoi…
Kaunis on sinunkin kakkusi!

Susanna sanoi…
Komea kaakku :-)
Sirpa sanoi…
Kaunis ja varmasti herkullinen voileipäkakku!!

Makoisaa lauantai-iltaa!
Pasi Lepola sanoi…
Erittäin raikkaan ja herkullisen näköinen kakku! Namnam, maistuis!
Äityli-Mummo sanoi…
Jutu alku sai hymy suupielii, miu syy, siu ol pakko tehhä kaakku :D Faseboogis, mei tytöt kyselee kommenteissaa toisiltaa: kene syy? Ketä syytettäs? Äityli syy! Nii onkii! Ol sit kysymys vaik siit et hyö mänö kipiän töihi, rehkiivät töis ihtesä uuvuksii, ym ym ym Viimene taspaus, Hanna sai silmälasit, ol kuulemma taittovikkaakii, ketäs syytettäs? Äitylii ! Misthä sais korkee kupuse (13-15cm) kakkukuvu, ku miu kaakut tuppaa tulemaa nii korkeita, ettei noi hieno koritelu, niiku siu kaakus, mahu kuvu alle, litistyy. Vai pitäskö miu alkaa tehä neljä kerroksisii kaakkuja, viiskerroksissii sijast ?