Runsauden määrä


Kesällä ei oikeastaan ymmärrä kaikkea kauneuden määrää, mitä luonnossa on. Sitä on niin paljon, että alkaa turtua ja etsiä aina vaan parempaa kuvattavaa! Oikeasti jokainen heinä ja lehti on jo ihmeellinen asia kun ajattelee näin talvella, tammikuun hämäryydessä.  Joka vuosi päätän, että arvostan todella jokaista kuvausretkeä. Ei tarvitse aina auringon paistaa. Kesällä valo riittää melkein aina kuviin.  Tämä kuva on ns. hylätyissä. Nyt se tuntuu ihan onnistuneelta. Rakastan niin kesää. Tuntuu melkein fyysistä kipua kun ikävöin sitä niin. 

Tulossa on eka kevät, jolloin minulla on käytössä oikea lintuputki. Melkein pyörryttää innosta tulevat  vierailut lintutornille. Miten malttaa odottaa! :) Olen tyytyväinen kun minulla on tämä blogi. Voin tallentaa kuvat ja fiilikset tänne. Ei sillä ole väliä lukeeko tai katsooko näitä kukaan muu. Minulle nämä ovat muistoja, joihin aina voi palata. Tiedän tarkalleen sen koivun, missä näin tämän puukiipijän! Voin palata siihen koko kroppaa värisyttävään tunteeseen kun se yllättäen ilmestyi eteeni.  Kesä...minulla on sinua ikävä!

Kommentit

Vikki sanoi…
Olisi edes kunnon talvi, eikä tälläistä kuuratonta aikaa! Jos tämä onkin sen takia että ymmärrämme arvostaa kesää :)
Uslko vaan, kyllä kuviasi katsotaan!
Tuula Laakso sanoi…
Kaunis tuo kiipijä kuvassasi. Toki kesä on kesä, mutta kuten sanoit eletään tässä hetkessä, emme tiedä tulevasta ja meneeseen pääsemme vain muistoissa joten nautitaan tästä hetkestä ja etsitään niitä pieniä asioita, joita varmasti löytyy.
Jotenkin tämä syksyinen talvi on lamaannuttanut blogistaniaakin, mutta kyllä se taas tästä. Ensimmäiset muuttavat joutsenet olivat tänään tulleet Kymelle joten....;)
Harakka sanoi…
Älä vähättele yhtään näitä kuviasi talvella ottamiasi.
Tämäkin niin todella hieno kuva, valo tulee hienosti sieltä takaa vihreänä.
seita sanoi…
Hyvä, että otit pois hylätyistä. Hieno kiipijäkuva.
Tarja sanoi…
Sitä katsoo toisin silmin talvella kesällä ottamiaan kuvia. Kuviin pätee varmaan vähän sama asia kuin itse kirjoittamaansa tekstiin. Kun tekstin antaa vähän aikaa "levätä", näkee sen kohta uusin silmin! Mukavaa sunnuntaita :).
Anonyymi sanoi…
Kyllä näitä kuvia katselee joku muukin ja lukee mielenkiintoiset kirjoituksesi. Kauniita ja niin onnistuneita kuvia. Tänään kuvasin ikkunasta takapihan lintuja ja ei oikein onnistunut kun ovat niin vikkeliä. Tuli siinä mieleeni sinun upeat kuvasi ja mietin että miten ihmeessä onnistut niin hyvin. Hauskaa puuhaa se silti on vaikka minun kuvani on mitä sattuu.
Pasi Lepola sanoi…
Uu, minusta tuli melkein samantien lintukuvaaja. Taidan pistää sen uuden Sigman 150-600:n tilaukseen... :)