Lintuja siellä ja lintuja täällä


Mahtava sää oli tänään, oli hieman rankkaa katsella ikkunasta auringonpaistetta melkein pilvettömältä taivaalta ja lintujen lentoa! No, onneksi oli niin kiire päivä, ettei ikkunamaisemille ollut  niin paljon aikaakaan. Linnut alkavat selvästi suunnata pihapiiriin ja koputtelemaan ikkunoihin, että ruokaa!! Meidän uusi ruokintapaikka on melkoinen menestys! Asiakkaita on riittänyt. En muista koskaan punatulkkujen käyneen ruokintapaikalla 16 vuoden aikana ja nyt pariskunta ilmestyi ekana päivänä! Täytyy heti viikonloppuna täydentää kaupasta varastoja. eihän nuo mun ostamat muutaman kilon pussit kestä kun hetken.

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Hienoa saada punatulkutkin vierailulle. Taitaa talven aikana kulua siemeniä säkki jos toinenkin, mutta on han lintujen seuraamisesta valtavasti iloa.
Kivipellon Saila sanoi…
Lintujen seuraaminen on niin mukavaa! Upea lintulauta tuo aiemman postauksen keltainen! Punatulkkuja en ole nähnyt, kuullut kyllä!
Anne sanoi…
Täällä kävi mittari aamulla -6,4 asteessa. Kovasti teki jo mieli aloittaa lintujen ruokkiminen, mutta yritän malttaa mieleni siihen saakka, kun maa alkaa olla jäässä eivätkä linnut löydä enää luonnosta ruokaa.