Silmäpuoli-Tillariina


Pikkuvarpunen poseerasi puussa taustalla naapurin peltikatto. Nyt tekeekin
 mieli kovasti kuvata juuri pikkulintuja pitkästä aikaa. Ne ovat piileksineet koko kesän puskissa.

Itsellä on ollut silmien kanssa ongelmia, kutisee ja on kun joku tökkisi pienillä tikuilla niihin. Antihistamiinia on otettu tuplat ja silmätippoja myös. Jostain kumman syystä erityisesti vasen silmä on herkillä. Saan ne yön aikana kuntoon, mutta päivällä tilanne mennyt aina samaan. Kotona ei voi sitten enää katsella telkkaria, lukea tai edes nettailla. Kurkkuakin kutisee ja suun limakalvot turpoaa. No, onneksi tulee neljän päivän loma, jos tilanne sinä aikana jotenkin tasaantuisi. Sitten 3 päivää töitä ja taas viikonloppu. 

Kommentit

Sussi sanoi…
kuulostaa todella kurjalta vaivalta! Onkohan allergiaa vaiko jokin tulehdus.
JPK sanoi…
Kurja ongelma. Tuo kuva on loistava ja tummansininen taivas tuo siihen jotain uutta..
Hei, oletko käynyt ruoka-aine allergia testeissä? Ei ole leikin asia kun suun limakalvot turpoaa. Kokemusta on vuosien ajalta. Itselläni on enempi kiellettyjä, kuin sallittuja ruoka-aineita. Minulla oli myös töissä vaikeaa, rakennuksessa olevien epäpuhtauksien kanssa. Samoja silmä- oireita. Äänen lähtöä, kasvojen punotusta, hengitysvaikeuksia ym.
Tillariina K. sanoi…
Anne, on testattu tavallisimmat allergioita aiheuttavat jutut prick-testillä selkään. Eikä niissä löytynyt mitään. Meillä on pian alkamassa töissä parissakin työpisteessä ilman epäpuhtauksien tutkimukset. Odotellaan pakkasia, että ne voi tehdä. Useita työntekijöitä voi huonosti. Osa on sairaslomalla, toisten työpistettä muutetaan paikasta toiseen. Minulla on EpiPen -kynä siltä varalta, että iskee paha tilanne. Ei tällainen oo kyllä kivaa. Kokoajan sairas olo ja rahaa palaa hirveästi oireiden hoitoon, vaan parane et.
Pierre BOYER sanoi…
Superbe et bien mis en valeur par la profondeur de champ...

Pierre
Harry Kalenius sanoi…
Hieno tausta, vaikka tausta on niinkin vaatimaton kun peltikatto. Kysyin silmälääkäriltä kerran miksi vasen silmä oireilee pahemmin kun oikea ja asia on tiedossa mutta syytä ei tiedetä. Arvailuja kyllä oli asiasta. Tsemppiä.
seita sanoi…
Miten kauniisti taivas ja pilvet kehystävät ja taustoittavat lintua.
orvokki sanoi…
Mene ihmeessä silmälääkäriin... On kurja tunne tuo silmävaiva.
Upea kuva.
Äityli-Mummo sanoi…
No ei kuulosta kivalle. Mikä näi syksyl altistas jollekii allergialle? Käväseppä luontaistuotekaupast kysymäs, voisko jottai kokkeilla. En nyt saa päähä, mitä siedätyskeinoo ol kokkeiltu joihikii allergioihi.Oliks sil jottai tekemistä mehiläisii ja hunaja kans???
Pieni Lintu sanoi…
Silmävaivat ovat ikäviä!
Piupau sanoi…
Upea kuva!
Toivottavasti silmävaivat helpottavat pian!