Väriä elämään.


Otin pari ylityötuntia pois ja juuri ehdin kuvamaan ennen auringonlaskua värikkäitä lehtiä puissa ja pensaissa. Tänään oli kivalla tavalla erilainen päivä töissä. -7. 5 C oli aamun lämpötila. Pelottaa hieman ajella kesärenkailla, mutta lämpimämpää keliä on luvattu, niin ei talvirenkaisiin oo vielä aikomus vaihtaa. Ei uusia nastakumeja viitsisi pilata.


Näin kyllä neljä oravaa, mutta olivat aika hankalassa paikassa. Onni Kalevin (musta koira) isännän kanssa juttelin linnuista ja oravista.  Ihmettelin, että viikossa oli marja-aronioista kadonneet marjat aivan kokonaan. Meinasin, että rastaat olisivat ne syöneet! Sain kuulla, että iso tilhien parvi oli ne popsinut viikolla nokkaansa ja jatkanut matkaansa. Mä melkein aloin itkemään huonoa onneani! Olisivat tulleet muutaman päivän myöhemmin, viikonloppuna! Harmitus.


Tytär vietti tänään abien 69-päivää. Aika mielenkiintoiset kuteet olivat aamulla päällä kun startattiin pihasta. Oli Reino-tossuja, pitkiä villasukkia, ruudullista flanellipaitaa ja isoa pipoa! Vähän niinkö grungea! Meidän neitonen kun on aika huoliteltu noin normisti. Ero oli siis iso.


Herkuissa on kyllä pysytty. Mies toi Riihimäeltä jostain Vaasan leipomon tehtaanmyymälästä järkyttävän ison pussin vaniljaviinereitä, dallaspullia ja karjalanpiirakoita. Yrittää tässä nyt sitten pitää vähän kuria itselle noiden herkkujen kanssa. Ei onnistu. 

Tässä vimpassa kuvassa on ruusuja ruskassa. Kasvavat rinteessä ja loistavat aivan kun tulessa. Oli ihan kiva käydä tunnin happihyppelyllä. Toivottavasti viikonloppuna voi ulkoilla paljon.


Kommentit

seita sanoi…
Auringonlaskun valo värittää vielä lisää hehkuvia ruskalehtiä.
Gunilla Bäck sanoi…
Upeat syysvärit! Viikonloppuna pitäisi vähän haravoida, mutta toivottavasti ehdin myös metsään kävelemään.
Sussi sanoi…
Komeaa värien loistoa!
Äityli-Mummo sanoi…
Komiat o värit, myös nuo tummissa sävyissä.
marliska sanoi…
Kaunista värien hehkua.
JPK sanoi…
Hienoja! Hyvin olet syksystä värejä löytänyt!
Intianminttu sanoi…
Täällä päin on aika monet puut jo pudottaneet lehtensä ja oksat piirtyvät paljaina harmasta taivasta vasten. Olin toivonut viikonvaihteeksi aurinkoa, mutta pilvessä taitaa valitettavasti pysyä. Levollista viikonvaihdetta!