Vipinää aronioissa


 Muutamia räkättirastaita ja mustarastaita popsii marjoja pensaissa. Niitä on tavattoman vaikea kuvata, sillä ovat tosi arkoja ja lehtiä pensaissa on varsin paljon vielä. Tosin nämä ovat melkein viikon vanhoja kuvia, että nyt voi olla jo vähemmä. Tuulisia päiviä on ollut.


Mustarastaita on normaalimäärä liikenteessä. Meidän pihassakin pyörii muutama. Viikonloppu on kovasti mielessä, toivottavasti ehtii valokuvausreissulle muiden kiireiden lomassa! Sää on aika vaihtelevaa, toivon mukaan ei kokoajan sada vettä. Autossa on vielä kesärenkaat, mutta ostin uuden neuleen. Melkein nyt toivon vähän viileämpiä kelejä, että voin sitä käyttää. Kommentit

JPK sanoi…
Hienoja! Tuo ylin varsinkin on jotenkin sommittelultaan erityisen hyvä. :)
Kirsti sanoi…
Tosi hienot kuvat :)
Navettapiika sanoi…
Rastahat on torella arkoja. Vaikka niitä pihas pyäriiki, ei niitä kamerahan kerkiä saara. Saret ja tuuli on ny tiputtanu melekee kaikki leheret.
Marru sanoi…
Yhtenä päivänä meillä vieraili tilhet, mutta sen verran jo hämärsi etten viitsinyt kameraa hakea - eikä tietenkään toista vierailua ole ollut.
- Mukavaa viikonloppua :)
Katinka sanoi…
Erittäin kauniita kuvia jälleen. Seurasin venesatamassa kun rastat tyhjensivät parissa viikossa kokonaisen pihlajan marjoista. Siellä kävi kanssa kova vipinä =). Ihanaa viikonloppua!
seita sanoi…
Hienosti tuo räkättiratas maastoutuu pensaaseen. Mustarastas sen sijaan ei maastoudu.
Sussi sanoi…
marjat maistuvat:) Hienot kuvat!