Syksyisiä kuvia


Mukanani oli vain lintuputki (150-600mm) ja makro, joten kuvat ovat otettu lintuputkella.


Näin kyllä paljon lintuja, mutta ne olivat varsin arkoja. Puissa ja pensaissa on varsin paljon vielä lehtiä, että sinne vielä piiloutuvat. Aloin sitten tähtäillä sitten kaikkea muuta.


Kovin vähän näkyi sieniä. Vain kaksi kärpässientä.


Vaahterat ovat jo upeassa ruskassa. Jos yllättäen näin vielä sudenkorentoja, niin myös perhosia! Kylmää ja pimeää on edessä riittämiin. Olisi hienoa, jos lämpimiä ja aurinkoisia syksyn päiviä olisi vielä nyt ainakin viikon, minua ei haittaisi.

Kommentit

orvokki sanoi…
Hyvät syyskuvat. Kakkoskuva on kuin jostain mystisestä satumetsästä, vaikka ei ole metsä lainkaan.
Meillä vaahterat ei kaikki vielä ole täydessä värissä, jotkut puut on punaisia, osa keltavihreitä, mutta paljon on vielä melkein vihreitä vaahteroita.
Mukavaa lokakuuta.
waldlaeufer68 sanoi…
Hello
just the Autumn conjures the most beautiful colors .. this beautiful motives and already there are perfect pictures .. very nice ..
greetings Frank
Pierre BOYER sanoi…
J'aime particulièrement celle du champignon...

Pierre
Susanna sanoi…
Hienoja syyskuvia!
Minä kävin eilen Hangossa ja siellä oli syyskorentoja niin, että sormet eivät riittäneet laskemaan :-) Melkein hätistellä sai rantakallioilla ;-)
Horsman hahtuvat ovat kivoja kuvattavia. Niistä saa monenlaista. Hyvännäköinen kuva tullut tuossa valossa. Mulla on ollut myös kriisiä pidemmän aikaa kuvauksessa. Täytyisi varmaan olla jotain uudenlaista kohdetta, entisiin on väsynyt. Olen jo ajatellut lintuputken kaupitella pois, mutta vielä se tuossa on ...lähes käyttämättä :)
Sussi sanoi…
kauniita, syksyn tunnelmaa täynnä olevia kuvia!
Äs Vee sanoi…
Kauniita syksyisiä kuvia!
Pirkkoinkeri sanoi…
Ihania syksyisiä kuvia!