Fasaanit lemmenlomalla!


Ainakin näyttäisi siltä, että pihoissa pyörii enää poikamiehet! Rouvat ja kulmakunnan isoin ja mahtavin kukko ovat häipyneet nyt maisemista. No, poikamiehet ovat sitten kyllä niin olevinaan ja tepastelevat pyrstö pinkeänä maisemassa. Tämä tapaus on kuvattu naapurin nurkissa. Tänään kun tulin töistä kurkisteli hän koreanpihtamme takaa. Olin n. metrin päässä. Tipu varmaan luuli, että en häntä näe.

Kommentit

E. Salonen sanoi…
Hieno kuva! Itse en ole nähnyt fasaania viikkoihin.
sini sanoi…
Vaan on tuolla komistuksella karmea ääni! Täälläkin yksi kahlaa lyllertää pitkin poikin paksua hankea takapihalla. Mistähän ihmeestä niitä on eksynyt tänne "susirajalle" asti? ihmettelee yksi tietämätön!
Tiitsa sanoi…
Siitä on ikuisuus kun olen läheltä fasaanin nähnyt, piti oikein pinnistellä muistia. Taisi olla 1987 Järvenpäässä, kun ne pannahiset pesivät pihassa alppiruusun alla. Ei ollut lapsilla ulos asiaa :)
Nyt on kaunat unohtuneet ja mieluusti näkisin tuon upeuden tallustelevan jossakin pellon reunalla.
On se niin komea lintu.
Harakka sanoi…
Upea kuva fasaanista.
Täälläkin niitä kyllä näkyy, mutta niistä kuvanotto onkin sitten eri asia. Ei kyllä noin vaan ole, pinkovat lujaa, minkä koivistaan pääsevät.Hi!
Minttuli sanoi…
Kylläpä fasaanikukko on komeana kosimaan lähdössä!Hieno kuva!
En ole minäkään nähnyt vuosiin fasaaneja läheltä!
Sirpa sanoi…
Kevättä rinnassa tälläkin fasaanikukolla! Olisi kiva, kun tällainen tepastelisi pihalla.
Mustis sanoi…
Fasaaneita juoksi ennen pilvin pimein täällä ihan pitkin teitä, muuta olisivatko joutuneet parempiin suihin, kun niitä ei enää juurikaan näe. Komea on kukko ja komea on kuva.
Suvikummun Marja sanoi…
Asento on ylväs kuin aapiskukolla :)
Täälläkin on kuulunut tuolta pellon saarekkeesta fasaanin "laulua" aamuisin. Pitäsköhän lähteä katsomaan, jos sattuisi osumaan kuvausetäisyydelle...
TelluT sanoi…
Upea kuva... ja hauska tuo askel :)