Koskikara jämäkuvat!


Näissä kuvissa yritin väkisten runttaamalla saada kuvankäsittelyllä enemmän valoa, mutta niistä tulikin jotenkin sävyiltään outoja, joten laitan ne tänne ikään kun omana postauksena. Eilen olivat ne realistiset sinisävyiset kuvat.


En tiedä mitä raatelu-unta mä olen viime yönä nähnyt, mutta polvessa on n. 10 cm pitkä naarmu! Se kirvelee silleen aika kivasti. Kynnetkin ovat tällaiset nysät, että aika saavutus sinänsä. Perjantaissa ollaan ja ainakin huomiseksi vielä on luvattu aurinkoista säätä.Kommentit

Kimmo Hurri sanoi…
Upeaa! Löysit sittenkin koskikarat.

Kuvankäsittely on joskus hankalaa. Väkisinkin meinaavat värit vääristyä. Itse yritän avata kuvia mustan ja valkoisen kautta, sitten vähän valoa lisää varjoihin, valoisiin kohtiin hieman tummempa sävyä ja lopuksi tarvittaessa väriläpötilan varovaista säätöä. Ei se aina minullakaan onnistu.

P.S. Vasta eilen Kristiinan näyttäessä kuviasi Facebookissa tunnistin kenen blogia olen katsellut.
Hienot kuvat :) mukavaa viikonloppua sinulle !
E. Salonen sanoi…
Kivoilta ne näyttävät. Tuo ylin kuvista näyttää aika luonnolliseltakin.
Harakka sanoi…
Ihan hyviähän kuvat ovat, koskikara kuitenkin on ihan aidon värinenkin.
Sulla on olut villi yö, hi!
Tapsu sanoi…
Aiemmin kaipailit croppikennoista mutta,Croppikennoisestahan ei periaatteessa ole mitään hyötyä, jos putki on esim. 300mm niin se on sen 300 kuvakulma vain on erilainen. Täyskennoisella otetusta saadaan rajaamalla sama kuva!Ja huom. täysikennoisella on parempi kuvanlaatu kuin croppikennoisella!Näin olen jostain lukenut mutta saatan olla väärässäkin, Mutta hienot kuvat koskikarasta kuitenkin, joskus yrittänyt niitä itsekin kuvata, tosin huonolla tuloksella!
OI, paljon paremmat kuvat sain kuin minä :)