Kevään ensimmäiset!


Siis kuvaamani kukat...ja leppäkerttu! Kuvassa oikealla lehden päällä! Nämä eivät oo mun pihalta, vaan kävelin nyt iltapäivällä täällä meidän asuntoalueella ja yhden talon tontin reunapensaiden siimeksessä nämä ihanuudet! :) Kun lähdin klo 15 matkaan oli varsin harmaata sään puolesta, mutta tuossa klo 16.45 alkoi aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta. Kävin kotona heittämässä kevyttoppatakin pois ja käsineet. Ensimmäisen kerran siis tarkeni fleecetakillakin liikkua . Pyörin sitten vielä melkein tunnin lähimaisemissa. Ainakin sai raikasta ilmaa. Vähän harmitti, että sain juuri käpytikan tähtäimeen, niin eikös sellainen hiekkojenpuhdistumasiina ajele katua vastaan. Tikka piti meteliä liian kovana ja lensi metsään. No, ensi kerralla sitten.

Kommentit

Saila sanoi…
Ihanat lumipisarat ja bongasin erittäin ilahtuneena leppäkertun jo ennen kuin luin tekstisi :-) Ihan mahtavaa! Ja sekin on kivaa, kun saa kuoriutua painavista ja paksuista talvivaatteista, tuntuu kuin laihtuisi 30 kiloa tai jotain :-D Yhtäkkiä pystyy liikkumaan paljon ketterämmin kuin talvitakki päällä. Sekin on huippuihana tunne.
Pirkkoinkeri sanoi…
Tuo pikkuinen leppäkerttu osui ensimmäisenä minunkin silmään. Tuntuu hyvältä tämä kevään eteneminen.
Minttuli sanoi…
Ihana kevätkuva ja leppäkerttukin:)
Vikki sanoi…
Leppäkertun näkeminen ilahduttaa aina :)
Harakka sanoi…
Ihana pieni leppäkerttu ja ihana tuleva kesä!
Tiitsa sanoi…
Täällä ei aurinko paistellut, eikä ollut liiemmin lämminkään. Hurjin harppauksin kevät etenee sen näkee noista pienistä lumikelloista? ja leppiksestä. Iloista alkavaa viikkoa.
Sirkka sanoi…
On se jännää seurata, onko uusia kevään merkkejä. Ihanaa, kun kevät etenee!
Mustis sanoi…
Ovatko nämä lumikelloja vai mitä? Ihania kukkia kertakaikkiaan ja vielä leppiskin, uskomatonta. Kevät tulee sittenkin..
Marika T. sanoi…
Voi kunpa kevät tulisi jo oikeasti! ♥
Meidän pihasta näkyy vasta yksi kissankokoinen pikku maaläntti, muuten on ihan hirveät määrät lunta!

Kuinka rakastankaan sitä tunnetta kun saa keväällä kävellä koiran kanssa auringon paistaessa, pienten purojen solistessa ja ötököiden möyriessä.. ♥
Tillariina sanoi…
Mustis, taitavat olla lumipisaroita tai sitten kevätlumipisaroita! En tiedä mitä eroa, jos on. Tosi kauniita kumminkin ja hankin noita kyllä itselle myös, jos näen myynnissä!
Marru sanoi…
Sieltä se kevät tulee :))