Viimeinen yö!


Vanhin tytär muuttaa huomenna poikakaverinsa kanssa yhteiseen kämppään Tampereelle.  Auto on pakattu tavaraa täyteen. Suuri muutos hänelle ja tietty koko perheelle. Itse olen kaksi yötä enemmän tai vähemmän valvonut ns. minusta johtumattomista syistä. Olen niin väsynyt, että välillä tässä tuntuu jo kun levitoisi paikasta toiseen. No, selvisin viikosta. Hyvä näin. Jos viikonloppuna saisi nukuttua. Olisi aika hienoa. Huomiseksi on luvattu kaunista säätä, ainakin kahden tunnin kuvaussession aion itselleni sallia. Tarvitaanko tässä silti jo pelastusrengasta? No, toivon mukaan ei.

Kommentit

Harakka sanoi…
Lapsien muutto kotoa pois muuttaa paljon kodissa.
Multa on lentänyt jo kolme lasta pois kotoaan.
Mutta onneksi kaikki asuvat siedettävän matkan päässä täältä, että käyvät usein kotonaan.
Mutta kun viimeinen lapsesi sulta lähtee pois, niin se on kaikista vaikeinta, eli nyt pääset tästä miutosta vielä helpolla.
Mutta voimia sulle ja kaksi tuntia itselleen, ei ole ollenkaan paljon...voit sallia itsellesi paljon enemmänkin.
Tiitsa sanoi…
Sinulla on siis yksi virtanpylväs edessäsi joka täytyy ohittaa. Näin se menee, nuoret lähtevät omilleen.
Ole ylpeä hänestä hän pärjää kyllä. Ja itsellesi suo vähintään tuo kaksituntinen mieluummin enemmän, sillä keväisestä ulkoilmasta saat energiaa. Oikein mukavaa viikonloppua.
marjukka sanoi…
Toivottavasti pelastusrengas saa jäädä paikoilleen, vaikka lasten muutto aina koville ottaakin! Kyllä se siitä!
Pierre BOYER sanoi…
Very nice picture...

Pierre
Äityli-Mummo sanoi…
Miust ol iha kauheeta ku Riikka muutti sulhosa kans Tampereelle, vilkutin ja ku hävis näkyvist aloin mie parkuu ja paruin Lahtee asti. Varmaa muutamii kertoi sen jälkeekii. Hanna muutto ei tehny yhtää vaikeeta, tosi jäikii tänne lähelle :D Hienoi kuvia koskikarast, vee välkkees, valopilkahuksist.
Tillariina sanoi…
Tytär on käytännössä jo 6 kk asunut muualla (poikakaverin yksiössä), että ei tämä ole mitenkään iso juttu oikeastaan ole. Minusta on ihan luonnollista (erittäin toivottavaakin), että täysi-ikäinen muuttaa kotoa pois. Jos olisi rahaa, niin ostaisin heti oman kämpän mun kahdelle muulle täysi-ikäiselle! :) Pitää vaan olla kärsivällinen, kyllä ne tuosta varmaan kohta pyrähtävät omilleen! :) Sitten alkaa uusi elämä itsellekkin.