Yhteisymmärrys!
Tiitsa taisi vinkata fasaaniongelmassa, että ruualla voisi harhauttaa tipua, ettei koske krookuksiin. No, olemma ainakin tällä hetkellä yhteisymmärryksessä. Vein pari kourallista maapähkinöitä tuohon lähelle ja ainakin eilen saivat kaikki kukat olla rauhassa. Herra Fasaani toi rouvansakin murkinalle. Pitää viedä tänäänkin niitä pähkinöitä tarjolle. Ei se näemmä niin ahne ole, että molemmat söisi! Vähän mä kyllä jännitin, että suuntaako suoraan ruokintapaikasta krookuksille, mutta kuten alakuvasta näkee, niin vaan sivusilmällä vilkaisee niitä! :)

Kommentit

Häivähdys sanoi…
Mukavaa, että pääsitte yhteisymmärrykseen :D Kova työ on kukkoherrallakin pitää huolta kanasistaan. Toisaalta toivoisin, että meilläkin päin olisi fasaaneja (niitä on kyllä tuolla kymmenen kilometrin päässä, mutta eivät ole koskaan eksyneet tänne) mutta toisaalta olen tyytyväinen, ettei ole. On heitä kyllä kiva katsella, kun ovat niin kauniita!
Minttuli sanoi…
Komea on fasaanikukko. Taatusti pähkinät maistuvat paremmille kuin krookukset sun muut kasvit:)

Ovat muuten kauniita keltaisia!
Äityli-Mummo sanoi…
Mukava aamuavaus, lintuje, kukkie, sammakoitte kuvie kattelul. Ku o kunno kamera, saap hyviä kuvia. Pokkaril ei taho onnistuu, makrol kyl, mut zsuumaus ei riitä pitkälle.Mut välttää miulle, "sunnuntaikuvaajalle" ;D
Sirpa sanoi…
Hienoa, kun sait vinkin. Nyt ehdit itsekin ihailemaan kauniin keltaisia krookuksiasi.
Meillä joku käy kukkapenkissä syömässä krookuksen kukat, mutta nurmikolla olevat jättää rauhaan :))

Mukavaa sunnuntaita!
Saila sanoi…
Hihii, vähän näyttää vilkuilevan! Oi kun teillä on pitkät narsissinversot, ooh!
Harakka sanoi…
Niin törtevänä se siinä astelee ja kurkkaa sun krookuksiasi, mutta onneksi sitten jätti väliin tälläkertaa.
Nyt sitten vaan raahaat säkettäin pähkinöitä nurmikolle, hi!