-22,8 C


Aurinko paistaa ja pakkastaa. Jos vielä hetken tässä odottelisi ja sitten taidan kuitenkin nopsaan käydä ulkona. Linnut syövät talipalloja ja siemenseosta sellaista vauhtia, ettei meinaa perässä pysyä. No, ymmärtäähän sen, että energiaa nyt kuluu. Nämä kuvat on otettu viime sunnuntaina.

Miehen kanssa kävimme eilen illalla pienellä kävelyllä. Olipas raskasta taivaltaa kun teitä ei oltu aurattu. Yritettiin mennä autojen renkaiden tekemiä uria pitkin, mutta ei niitä ollut ihan joka paikassa tarjolla. Lunta pyrytti silmiin, mutta oli kiva kuitenkin katsella pihavalaistuksia ja ulkotulia. Kello oli jo 21 maissa, joten ei edes koiranulkoiluttajia ollut enää liikenteessä. Ihan kahdestaan saatiin kulkea.
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Siemenkotakin ihan nöyrtyy kovan pakkasen edessä.
Hienoja kuvia joulutontuista ja muista :-)
Oikein hyvää joulun jatkoa!
Marru sanoi…
Huhhuh... noita pakkas-asteita! Meillä on ollut nämä lähipäivät n. -10 :)
Tuula sanoi…
Onpas siellä kylmää! Täällä on pakkanen pysynyt kymmenen kieppeillä koko joulun. Voi pieniä linturaukoja siellä pakkasen kynsissä.

Hyvää Tapania!
Pessi sanoi…
Tänään oli täälläkin kirpakka pakkanen, mutta taidettiin jäädä alle kahdenkympin. Varpaita ja poskipäitä nipisteli silti. Metsänötököitä ja pikkulintuja käy kyllä sääliksi näillä pakkasilla. Mukavaa Tapanin jatkoa! Tää laittaa nyt tämän joulun ekat joulutortut uuniin... ;)
Pasi Lepola sanoi…
Tosi kaunis tuo ensimmäisen kuvan asetelma! Joo-joo, on toinenkin, ei tule pikkusirkuttajalle paha mieli. :)
Vikki sanoi…
Ensimmäinen kuva on valtavan kaunis ja linnut tietysti aina!