Pikkulintu kertoo...


Tillariinan tuvassa on tänään enempi nukuttu. Porukka on enemmän tai vähemmän vielä sairasta. Emäntä itte veti sellaiset 3 ½ tunnin päikkärit, on nyt juuri tukka pystyssä ja syö suklaata, eli kuulemma yrittää saada voimat takaisin. Taitaa useinkin olla voimat piipussa, sillä suklaalevyn kimpussa, on niin tuttu näky.


 Taitaa emännän huomisesta tulla ns. saikkupäivä, koska ei usko pystyvänsä ajamaan vielä autoa 22 km suuntaansa tai kökkimään töissä 8 tuntia, varmistus asiaan tulee kylläkin vasta klo 6 huomen aamulla. Jopa talon kissoihin on tarttunut väsynyt ja apea mieli. Nekin vaan makoilevat jossain. Tosin se iso musta, Lisse "suuri saalistaja" on nähty nenä ikkunalasissa ja häntä heiluen kiihkeästi puolelta toiselle vispaten, nuollen suupieliään ja tuijottaen kiipeilypuussa lintulaudan väkeä. Viivi-adoptiokisu laitettiin tällä kertaa matkoihin, kohti kotia ilman ruokaa. Meille asti näkyy hänen kotivalonsa, joten painukoon sinne syömään. Kaikki hommat jäi tässä talossa tekemättä. No, kiirus siirtyy ensi viikolle! Pikkulintu kuittaa ja palaa asiaan huomenna....

Kommentit

Joop Zand sanoi…
Very nice photo of this little bird.

Greetings, Joop
Uuna sanoi…
Viisainta levätä tarpeeksi pitkään, ettei tule mitään jälkijuttuja. Tällaisia sintti visertelee, kuuletko :-)
Tiitsa sanoi…
Viisaasti ajateltu, kyllä kannattaa levätä sairaus kunnolla pois, ennenkuin tuonne kylmään lähtee.
Viivi-kissalla on siis koti siinä lähellä, jotenkin luulin, että olisi hylätty ja ihan pikkasen harkitsin jo kodin antamista, mutta eihän tuollainen omantiensä kulkija kerrostaloon sopeutuisi.
Paranehan pian Tillariina.
Pasi Lepola sanoi…
Voi kun on söpö sinitintti. Ihan oikea ratkaisu jäädä kotiin, pikaisia paramesia Tillariina!