Pikaruokaa ja muuttuneita suunnitelmia!

Ensin oli aamulla suunnitelmissa, että porukat suuntaavat jouluostoksille Hyvinkäälle sinne uudelle ostarille elikkä Willaan. Ilmeni, että yksi shoppaaja onkin sitten flunssassa, joten siirtyy tämä reissu johonkin lähitulevaisuuteen. Siispä ihan normisti ruokakauppoihin, mutta siinä kohtaa kello oli jo aika paljon ja toimitettavia asioita, vaikka kuinka.

 Ensinnäkin mun vuoden vanhat rillit hajosivat toista viikkoa sitten jo 4. kerran. Olin valmistautunut kovaankin vääntöön asiasta, sillä en enää tahdo, että niitä korjataan, vaan joko uudet rillit tai rahat takaisin. Yllätykseksi myöntyivät heti ensimmäiseen vaihtoehtoon, joten ensi viikolla käyn heti katsomassa uudet. Rillit piti aikoinaan palauttaa jo luovutusta seuraavana päivänä. Sitten ne laitettiin korjattavaksi, kävin hakemassa parin viikon kuluttua...eipä niitä oltu sittenkään saatu kuntoon, vaan taas takaisin heti välittömästi. Sitten taisikin kulua melkein 5 kk kun taas sama vaiva. Nyt kun aisa irtosi, niin siinä oleva ruuvi oli naarmuttanut myös linssiä.

Sain hieman erikoisen tehtävän tässä viikko sitten elikkä jouluikkunan somistamisen. Tänään hankin kaikki koristeet ja onneksi kaikki tarvittava löytyikin aika iisisti. Pitää käydä ottamassa siitä kuva vielä joku kerta. 


Kun lopulta päästiin kotiin, niin oli jo nälkä ja kello niin paljon, että jos olisi tarkoitus vielä kameran kanssa heilua lähimaisemissa, niin toimeksi. Siispä tein tällaisen pikaruuan. Jos jotain kiinnostaa, niin laitoin tähän "Tillariinan broileripannuun" seuraavia aineksia. Ekaksi köntti voita pannuun (aina mun ohjeet alkaa näin), noita pikkusipuleita (Pirkkatuote, puna- hopea- ja salottisipuleita) paistumaan, sitten ohuet broilerinfileet (minuuttipihvit tms). Vasikanfondia (Touch of Taste), tulista chilikastiketta runsaasti, kuivattua tai tuoretta valkosipulia, ketjap manis-kastiketta, fariinisokrua tai siirappia silleen reipas teelusikallinen, chili explosion (maustemylly Santa Maria) maustetta aika runsaasti, lopuksi noita suikalevihanneksia, joita käytin mikrossa n. minuutin, että eivät ihan jäähdytä muita aineksia. Oli aikasta hyvää! :) Keksin ruuan noista pikkusipuleista kun teki mieli tehdä jotain ruokaa, joihin voi niitä laittaa. Riisin kanssa syötiin ja kuulemma saa tehdä toisenkin kerran.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Vitsi kun onkin hyvännäköistä, taidanpa lainata ohjetta. :)
Pierre BOYER sanoi…
Nice and tasty !
Greetings from Paris,

Pierre
JPK sanoi…
Tämä näyttää kyllä herkulliselta, ainakin kuvassa:)) Mehevästi kuvattu.