Potemista!


Tässä sitä makoillaan sängyssä läppäri mahan päällä ja odotetaan parempaa aikaa. Flunssataudissa ollaan, kaksi meidän perheestä ei oo vielä tätä lentsua saanut. Mies onneksi on jo sen verran paremmassa kunnossa, että pystyy lähtemään kauppaan. Tein kauppalistan valmiiksi. Oletus on, että huomenna jaksan jo kokkailla. Päätä särkee julmasti, piti ottaa vähän ekstraa särkylääkettä kun ei alkanut auttamaan. Meni suunnitelmat vähän uusiksi. No, ehtiihän noita juttuja tehdä myöhemminkin.

Tämä kuva on eiliseltä kuvausreissulta. Nuo mustarastaat ovat varsin arkoja, mutta olen niitä käynyt aika monta kertaa katsomassa, joten ehkä ne alkavat jo tottua minuun tai sitten tämä luotti siihen, että on tuolla risukossa piilossa ja häntä ei siis näy.

Eilen ja toissapäivänä mun blogissa oli varsinainen kävijäryntäys! Eilen 173 käyntiä ja sitä ed. muistaakseni 150. :) Normisti semmonen 60-100. Kiitos kävijöille!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Pikaista paranemista sinulle! Juuri niin pirteänä potresissa hymyilit, mutta nopeasti tilanteet vaihtuvat. Toivottavasti ei ole oikein sitkeä virus :-)
Tillariina sanoi…
Kyllä se tauti jo eilen tuossa iltapäivällä tuntui, vaan sinnittelin ja ajattelin, että en anna periksi sille. Flunssa kyllä voitti selkeästi. Miksi muuten aina pitää huulet rohtua ihan karrelle välittömästi? Nyt mun pitää niitä kokoajan näplätä ajan kuluksi...
Tuula sanoi…
Paranemisiin sinne! Toivottavasti sinulla on jotain mukavaa lukemista sänkyseurana :).
Sarppu sanoi…
Meilläkin oli eilen mustarastas, on aika viehkeä näky valkoista lunta vasten. Ja täällä myös podetaan, monta erilaista kuuria on ollut menossa, eikä tahdo helpottaa, keuhkoputkentulehdus ja olo sen mukainen, harmittaa kun olisi fiilistä tehdä yhtä ja toista, mutta ei jaksa, paranemisia sinulle.
Eko sanoi…
Pikaista paranemista...
Marru sanoi…
Meillä on kanssa alkanut musta rastaat käydä... siis omansa hakevat lintulautojen alta :)
Harry Kalenius sanoi…
Eipä tule masulle kylmä kun läppäri lämmittää. Pikaista paranemista. Meillä poika sairastu eilen ja tänä räkä valuu.
trina sanoi…
Paranemisia. Jännää että mustarastaat ovat siellä arkoja, kun yleensä ne tuppaavat olemaan kovin rohkeita ja päästävät lähelle. Viimekesänä meidän mökkirastas (joka kuoli myöhemmin lentäessään ikkunaan)oli puolen metrin päässä etsimässä matoja, kun kitkin vieressä. Oltiin vissiin kauankin aherrettu vierekkäin, kumpikaan ei ollut huomannut toista.
Tiitsa sanoi…
Pikaista toipumista jos vaikka aurinko sattuisi ilmestymään ;)
My life sanoi…
Parenemista! Ei ole mukavaa sairastaa...
Vikki sanoi…
Pikaista paranemista, onhan tässä jouluun vielä aikaa. Kyllä ne kiireet odottavat :)
En ole muuten koskaan tainnut nähdä mustarastasta1