Narkkis!


Tässä kuvassa oleva kisuli näyttää varsin viattomalta! Se ei pidä kuitenkaan paikkaansa! Hän on päihdyttävien aineiden väärinkäyttäjä! Toleranssi on nykyisin jo sitä luokkaa, että hän pystyy aivan rauhallisesti vain nauttimaan tripistään. Pari vuotta sitten tilanne oli vielä toinen. Silloin asiaan kuului kieriskely selällään, käpälät kohti kattoa ja silmien pyörittäminen. Kyseessä on kloriittiriippuvuus. Meillä kyseistä ainetta käytetään veskin pesuun.  No, jokaisella meillä on paheensa. Lisse voisi minusta ja suklaasta tehdä vastaavan artikkelin! :)

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
No jo on Lissellä paheet. :) Meidän Jasulla on paheena lahjanarut, lahjaa ei pysy paketoimaan niin ettei Jasu olisi jostain välistä saanut varastettua ja syötyä pientä pätkää - sitten oksettaa... Toivottavasti Lissellä ei tule tuosta paheesta niin paha krapula. :)
Myrsky sanoi…
Kloriittiriippuvaisuus! Kuulostaa vakavalta. Löytyyköhän tuohon parannusta, vai onkohan kissa lopun ikänsä koukussa?
Tillariina sanoi…
Koukku on kestänyt jo yli 5 vuotta, joten sillä mennään! :)
Saila sanoi…
Ihan viattomalta näyttää! Eipä ikinä uskoisi ;-D
Anonyymi sanoi…
Vähän katsoo sillä silmällä, että pitääkö nyt kaikki kertoa :-o
Varaudu vastaiskuun ;-)
Matkatar sanoi…
Ohhoh! Olen kuullut koirista, jotka tykkäävät shampoosta, mutta että kloriitti...kääk!
Intianminttu sanoi…
Näyttäisi Lissu olevan kuvassa jo siinä dagenefter-olotilassa. Lötkösti ja rennosti.
Tillariina sanoi…
Lissellä on a i n a tuo sangen paheksuva ilme kun otan kameran kätösiin!

Venni on totaalinen linssilude ja Lisse inhoaa kuvaamista! Pitää lahjoa Lusifiinaa kuivaraksuilla, jos me vielä oltais kuitenkin kamuja! ;)
JPK sanoi…
Enpä ole tällaisesta riippuvuudesta ennen kuulutkaan! Toivottavasti hän ei latki sitä kuitenkaan ihan mukitolkulla ;). Minäkin kyllä syön ehdottomasti mieluummin sitä suklaata. Tosin kloriitin mausta minulla ei ole kokemusta:)
TelluT sanoi…
Huvinsa kullakin :)
Tillariina sanoi…
JPK, Lisse pyysi ilmoittamaan, että kloriittia impataan, elikkä nuuskitaan! On niin vahva tuoksu, että riittää kun makoilee veskipöntön vieressä!
JPK sanoi…
Ahaa, no niimpäs tietysti. Saattaisi tulla tehokas suolistopesu jos tuota juomaan rupeaa. Tätä se teettää kun silmät punaisena iltayöstä kuvia katselee ja kommentoi:))
Anne sanoi…
Heh, meidän koira kävi imppaamassa lattiakaivosta pyykkipulverin tuoksuja, kun kone tyhjäsi. Kiersi lattiakaivon ympärillä nenä ritilässä kiinni...
Karttu sanoi…
Meille kloriittia kantautuu kotiin uimahallista, minkä seurauksena molemmat kisut imeskelevät uima-asuja silmät tapillaan, puristavat ne syliinsä ja kieriskelevät niiden kanssa. On se ihme aine!