Jouluaatto!


Puuroa on syöty ja lusikat nuoltu! Joulutortut paistettiin juuri. Imuriakin piti hieman heilutella, sillä kisut villiintyivät kuusesta tai enempi siis Venni! Venni on lisäksi jo syönyt neulasia, juonut kuusivettä ja rosmonnut 3 koristetta! Harvinaista kyllä eilen ja tänään ovat mahtuneet nukkumaan jopa samalle soffalle, joka piti tietty ikuistaa kuvaan. Tuossa kohtaa Venni jo heräili ekoilta päikkäreiltään. Lunta sataa hiljalleen taivaalta ja pakkasta on -10 C.

Kommentit

Saara sanoi…
Meillä on kanssa aina ihmetyksen ja juhlan aihe jos kissat pötköttelevät samalla sohvalla :) Se herättää ihmisessäkin lempeän tunnelman, kissojen tapa tuottaa joulumieltä!
Saila sanoi…
Voi että kun on niin kauniit mustat tontut! Jotka aiheuttavat lisäksi naurua ja kiperiä tilanteita ;-) Kuuluu kai asiaan.
Mukavaa joulua, lämpöisiä hetkiä sinne!
Askartelin itte sanoi…
Ihanat kuvat, kisuista:)..Ihanaa joulumieltä.
pirkko sanoi…
Hyvää joulua <3
Dmitry Voevodin sanoi…
Поздравляю с Рождеством Христовым! В этот светлый праздник хочу пожелать мира и спокойствия в вашем доме, добра, взаимопонимания, достатка, любви, счастья, душевного равновесия, успехов во всех начинаниях, побольше радости, крепкого здоровья и всех благ! Пусть оправдываются все ожидания и сбудутся самые заветные мечты!

Merry Christmas and a Happy New Year!
Karttu sanoi…
Ihania jouluisia kissakuvia! :) Oikein iloista joulua! :)
Pessi sanoi…
Jouluisen leppoisa (=jäynät mielessä) aattotunnelma huokuu kuvistasi! ;) Somat kissatontut!
Marru sanoi…
Ihanaa Jouluaattoa!
Söpöt kissat...
Pasi Lepola sanoi…
Aah, kuulostaa jouluiselta. Voi kun osaisi nauttia Joulusta kuten kissat! :) Hyvää Joulua! :)
Tuula sanoi…
Mukavaa joulunaikaa!
Sinipellavainen sanoi…
Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!