Rantareitillä

Säätiedotus lupasi selkeää ja poutaa Hämeenlinnaan perjantaiksi, -4 C. No, joo. Jotain siihen suuntaan se sitten oli. Auringon kuvaa oli säätiedotukset täynnä. Ihan pilvistä ja harmaata oli, pakkasen lukemat olivat oikeat. Oli useampaakin hommaa toimitettavaksi tänään. Terveyskeskus, apoteekki, kauppa ja lopulta rantareitti. Näin käpytikan, närhen ja oravan. Kaikista tuli kuvakin, mutta t o s i huonoja. Se aurinko olisi voinut auttaa asiaa jonkin verran. Kävin ottamassa vuodenaikasarjaan kuvan Hämeen linnasta.

 Talvi 28.12.2012
 Hämeen linna


Joku oli innostunut tekemään lumiukon! :) Se oli oikein piristävä näky !Eväät kurre oli taidokkaasti laittanut esille, siitä on helppo napata kun suolenmutkaa alkaa kutittamaan! :)


Kommentit

Marru sanoi…
Me saatiin hetken aikaa nauttia auringosta tänään :)
Pasi Lepola sanoi…
Voi kylläpä on komea talvi myös Hämeenlinnassa!
Tiitsa sanoi…
Hetken, no pari tuntia oli aurinkoa, ja sen tuhlasin matkaan ja operaattorinmyymälässä jonottamiseen. :( Huomenna luvassa aurinkoa lisää. Yritetään uudestaan.
TelluT sanoi…
Siinä on sellainen linna, jossa en olekaan koskaan käynyt sisällä ... Mutta ulkoa olen ihastellut.
Tarja sanoi…
Olen näitä hienoja kuviasi katsoessani miettinyt, että käytätkö jalustaa kun kuvaat? Hyvää viikonloppua ja Onnekasta Uutta Vuotta :)
Tillariina sanoi…
Tarja, kuvaan ihan käsivaralta. Olen harkinnut sellaisen monopodin ostamista, vaan epäilen tulisko sitäkään otettua reissunpäälle!
Uuna sanoi…
Uljas kuva linnasta!
Tosi ilmeikäs ja hyväntuulinen lumiukko :-)
Sumuista on täälläkin ja pitäisi ottaa viimeinen kuvasarja vuosikampaan. Olisi ollut kiva lopettaa sarja aurinkoisilla kuvilla.