Kotipäivä!


Tänään en mene ulos, vaikka on siellä ehkä hieman eilistä parempi sää. Ei ainakaan tuule niin kovasti. Mies kävi ostamassa meille tosi hyvännäköisen kuusen. Tuolla se takapihalla odottaa sisälle pääsyä. Leivoin vihdoinkin noita Wilhelmiina-pikkuleipiä. Olin kadottanut ohjeeni, mutta löytyihän se netistä enempi kun helposti. Nämä kelkkailevat tontut ovat mun joulukoristeista rakkain. Olen saanut sen aika monta vuotta sitten lahjaksi äidiltäni.


Kommentit

Marru sanoi…
Sisällä kökötän minäkin! Mieli tekee kuvaamaan, mutta jostain syystä nyt haluu kuintenkin olla vaan ja nauttia olosta rauhassa filtin sisällä :)
Tiitsa sanoi…
Kotipäivä täälläkin. Ulkona sellainen puuskainen tuuli ettei tee kyllä yhtään mieli nokaansa ulos pistää. Vaikka toisaalta nyt saisi varmaan hienoja pyrykuvia kun jaksaisi/viitsisi kävellä muutaman kilometrin lumessa tuonne kallioille ;)
Jouluista ilmettä rakentelen pikkuhiljaa tänään.
Liplatus sanoi…
Pienosen lenkin tein tuiskussa tänään. Kasvot suojasin kypärämyssyllä silmiin saakka, niin hyvin tarkeni.
Illalla myös ulkoilen, satoipa vaikka nauloja.;)

Kaunis koriste ja pikkuleivät houkuttaa.


Vanilja sanoi…
Kyllä ovat herkullisen näköisiä nuo piparit, ihan herahti vesi kielelle, nam :)
My life sanoi…
Tosi hauska joulukoriste tuo kelkkakoriste!
Anonyymi sanoi…
Ihanat tontut! Nyt olet taas lentänyt töihin, minä vuorostani alan leipoa, tai ehkä teen pari laatikkoa ensin.
Oikein hyvää uutta viikkoa sinulle :-)
Askartelin itte sanoi…
Mulla oli taas menopäivä :) Käytii vaarassa ulkoilemassa ja askartelemassa ja sieltä käväseen kotona ja taas menoksi. Kirkkoon kuueksi, siellä konsertti, kuoroja esiintyi, oli ihan mahdottomasti väkeä, en tiedä pääsikö kaikki istumaan. On ihana tuo tonttukoriste:)