Kallista ja vähän halvempaa kauneutusta!

Tässä pahasti näyttää siltä, että ei pääse varsinaisesti minnekkään ns. lomareissulle, joten tuhlasin kesälomarahoja tässä taannoin kaikenlaiseen "himp-hamppaan" kuten vaatteisiin, kenkiin, mutta myös meikkeihin! :)

Minulla oli tuolla meikkipussissa aika silleen kivettyneitä versioita luomiväreistä viime vuosituhannelta. Kylmän rauhallisesti heitin ne menemään. Siis lähes käyttämättömiä kun mä laitan yleensä vaan johonkin pikkujouluihin luomiväriä. No, nyt on uudet värit, alennuskorista kylläkin! Lumenen eivät paljon maksaneet, mutta tuo Lancôme sitäkin enemmän! Rakastuin tuohon rasiaan. Se aukeaa napin painalluksella, siinä on ihana iso peili ja nuo värit sädehtii niin kauniisti. Vanhat värit olivat luumun, beigen eri sävyjä. Nyt sitten ihan muuta...Pitää joku päivä alkaa niillä leikkimään! Minulla on vaan pienet, syvällä olevat silmät, ettei silmäluomea juuri näy, mutta kokeillaan!! :)


Kommentit

Matkatar sanoi…
Vau, luomivärit ovat ihania! Itsekin etsin jatkuvasti sitä "täydellistä" luomiväripalettia...aina puuttuu joku kiva väri tai joku on liikaa tms. Noihinhan kantsii (tai kantsisi siis...aina ei raaski) satsata rahaa, kestävät niiiiin kauan.
Marru sanoi…
Syksy pian edessä... niin on ihan mukava laittaa pikku piristykseksi väriä naamaan :)
Lennu sanoi…
Mulla on vähän sama että luomivärit jäävät käyttämättä:(
Itseasiassa olen laittanut luomivärit samalla tyyliillä ...öö ..aika kauan:)
Yleensä arkisin en käytä,vaan ulos lähtiessä tulee sutastua sanan varsinaisessa merkityksessä.
Usein tulee ostettua rasian vuoksi,toki värienkin.Tytär vie sitten ne omiin tarpeisiin:)
Nättejä värejä kyllä olet valinnut!