Kun aurinko vielä paistoi...


Tämä kuva on otettu 14.7. perhosten kuvausreissulla. On siinä pitkät sääret jollain ötökällä! Kyllä se aurinko jossain tuolla paksujen pilvien takana on nytkin, mutta sadetta luvattu koko päiväksi.

Mies soitti töistä ja sanoi, että puolen tunnin kuluttua tullaan hakemaan meidän vanhaa kärryä romuttamolle. Pitää muistaa antaa avaimet, paprut ja talvirenkaat mukaan. No, eipä oo näkynyt tätä hakuporukkaa. Inhoan tämmöstä venaamista! Toivottavasti saavat sen tuosta tienposkesta hyvin kyytiin, sillä ns. uusi auto on sen takana ja siinä on automaattivaihteet, enkä osaa niitä käyttää.

Kommentit

Matonkude sanoi…
Hieno kuva vaaksiaisesta tai ainakin mielestäni se siltä näyttää =D
Odottavan aika on pitkä. Maltahan kuitenkin, jokin syys siellä on viivytykseen.
Tillariina sanoi…
Niinpä, odottavan aika on pitkä! :) Tulihan se romuttamon mies sieltä kyllä ja eikä edes kysellyt vaikeita! Onneksi saatiin ikkunat auki, niin ei tullut lasimurskaa tielle. Olisi ollut muuten aika sotku! Vähän tuli haikea ja paha mieli kun tämäkin kärry kuljetti meidän porukkaa monet reissut aikoinaan.
pirkko sanoi…
Heissuli, nyt tulin oikein ajan kanssa tutustumaan blogiisi. Liityinpä sitten lukijaksi ja laitoin sut myös mun lempparilistalle, sulla on tosi kiva blogi :)
Tillariina sanoi…
Tervetuloa! Pirkko ja Matonkude!
Tillariina sanoi…
Höh, onhan tänne tullut muitakin uusia lukijoita viime näkemän! Tervetuloa kaikille teille!!
Vikki sanoi…
Melkoinen pitkäsääri!
Näin kamalaa sadekuuroa joka täällä nyt on parhaillaan päällä en ole nähnyt aikoihin, eihän tuota vesimäärää pysty maa vetämään!
Usko vaan että ihastut automaattivaihteistoon :)
Pierre BOYER sanoi…
Brrrrr....
Best regards from Paris,

Pierre
Pasi Lepola sanoi…
Oot sinä Tillariina kyllä sitten urhea, kun uskallat mennä kameran kanssa lähelle noin pelottavan näköistä otusta! Hyvä bongaus taas ja hieno kuva.