Rempallaan!


Mikä siinä nykyään on, että jos ed. päivänä on arjesta poikkeavaa ohjelmaa, niin eikös mene kaikki voimat! Elpymiseen menee aikaa. Nytkin tässä soffalla röhnötetään läppäri sylissä ja ei oo sen vertaan viitsitty, että tukkaa olisi harjattu. Pyykki- ja astianpesukone tosin ladattu. Mikä ei oo siis mikään kauhea voimien ponnistus! Imurin kanssa pyörin hetken ympyrää, mutta ei se kyllä inspiroinut mua ollenkaan. Hernekeittopurkista ruokaa laitettu! :) Eipä tosin ollut ruokailijoitakaan kun kaksi, että silleen. No, jos huomenna sitten virkistyisi taas! Tarvisi vähän itteään laittaa ja vaikkapa jotain leipoa! Onkohan riikinkukko aina yhtä kaunis, vai tarviiko sen nähdä hirveästi vaivaa ulkonäkönsä eteen? Jos mä nyt ekaksi pesen vaikka naamani!

 

Kommentit

Askartelin itte sanoi…
Voi kylläpä kuulostaa tutulta;)Olen käynyt lenkillä veljen vaimon kans sentään ja mustikkasopan keittäny, siinä ne sitten on tämänpäivän työt, mie luulen niin:)
Matonkude sanoi…
Kyllä se kuule olis riikinkukkokin siipi maassa ja paria pyrstösulkaa köyhempi, jos olis kaupunkikierroksella käynyt!

Lepää rauhassa ja kampaa tukka vasta huomenna ;)
Kaipa se kotiväki sinut kampaamattakin omakseen tunnistaa.
Tillariina sanoi…
Matonkude, sun sanat olivat enempi kun lohdulliset! :)
Intianminttu sanoi…
Ei minuakaan mikään tänään inspiroinut, sadepäivä ja jonkin sortin vatsataudin oireita. Pesukoneesta poistin kalkkia sitruunahapolla ja pakastimen sulatin. Ja vähän imuroin, tosi vähän. Minä en tainnut muistaa pestä edes naamaani :)
JPK sanoi…
Tuo riikinkukko kiinnitti huomioni. Toissa kesänä kuljin tuon otuksen perässä ainakin puoli tuntia ja koko ajan maanittelin sitä levittämään pyrstösulkansa. Eikö mitä! Varmaan puoli korkeasaarta kierrettiin :))