Kotiinpaluu


Tänään matkalaisemme maailmalta aloittavat kotiinpaluun. Tosin varsinaisesti se kotiin pääsy taitaa ajoittua kuitenkin tiistain puolelle. Aika nopeaa tämä viikko meni. Hiljaista ja rauhallista on ollut kun puolet porukasta pois. Toisaalta mun tehtäviin on kuulunut nekin jutut, jotka mies yleensä tekee, joten kiva päästä niistä hommista eroon! Lisäksi mä vähän jo kaipaan aikuista juttuseuraa! :)

Tänään on tiedossa todennäköisesti sateita ja aamu ainakin on verrattain pimeä ja viileäkin. Laitankin eilisiä kuvia tähän postaukseen. Huomenna on kampaaja, joka piristää kyllä varmaan mun ulkoista olemusta! Mitenkään ruskettuneita tässä ei olla, sillä varsinaisesti kahtena päivänä on voinut ottaa aurinkoa tähän mennessä kesälomalla.

Kesäkurpitsassa on kolme peukalon pituista pientä kurpitsaa. Eipä taida tulla tänä kesänä mitään huippusatoa, jos ei hieman sää parane. Tomaateissa on muutama vihreä raakile, mutta itse kasvit ovat tosi pieniä. Minä ja pihan harakat kytätään mansikoiden kypsymistä. Eilen kävin keräämässä aamupalalle ensimmäiset. Harakat osaavat ottaa manskoita, vaikka on rastasverkot päällä. Sekin vielä, että ne ottavat uuden mansikan, vaikka entisestä on puolet vielä syömättä, mitä tuhlausta!

Tälläinen pitkäjalkainen iso otus löytyi eilen perhosretkellä. Pääsin ihan lähelle kuvaamaan.

Kommentit

Sirpa sanoi…
Onpas harakat röyhkeitä. On aina ihanaa saada kotijoukot kasaan. Äkkiä tämä viikko menikin.