Psykedeeliset silmät!


Kävin eilen kolme kertaa perhospaikallani ja sain sentään muutaman kuvan tästä perhosesta. Siinä se lipoo mettä. Aika muuten pelottavan näköiset päät ovat perhosilla, pitääkin tämä huomioida kuvakulmia valitessa, että jättää ötökän kuuppapuolen ehkä rauhaan. :)

Mä epäilen, että tämä on joku laji hopeatäpliä, mutta ne ovat todella keskenään samanlaisia, että siinäpä sitten probleemos. Jotenkin tuntuu, että silti vois olla kuitenkin angervohopeatäplä. Voin olla pahasti väärässä.


Angervohopeatäplä (Brenthis ino)

Kommentit

Marru sanoi…
Ihanan kesäiset perhoskuvat :D
Sirpa sanoi…
Näyttää mesi olevan hyvää, niin ahnaasti sitä imee. Hienot, etenkin tuo ensimmäinen kuva.
Intianminttu sanoi…
Miten ihmeessä onnistut aina löytämään näitä perhosia? Minä kävin kyttäyskeikalla eilen illalla mökillä, kun kerrankin oli satamatta ja en nähnyt parin tunnin aikana yhtään perhosta. Hienot kuvat, tykkään myös tuosta ekasta, jossa kuuppa näkyy...hopeatäplä in action :)
Pasi Lepola sanoi…
Minä olen toista mieltä, piristävä uusi kuvakulma perhosesta! Tahtoo lisää!
Tillariina sanoi…
Tämä paikka on vähän rinteessä, aika takuuvarma perhospaikka, jos ei tuule, on yli +18 C ja aurinko paistaa. Se on metsäkaistale, jonka läpi kulkee kävelytie. Sekametsää ja paljon erilaisia kukkia.

Se on vaan aika ns. runsasliikenteinen! Paljon koiran ulkoiluttajia, lenkkeilijöitä ja äitejä, jotka menevät läheiseen leikkipuistoon lapsineen! Tunnen itseni ihan höpöksi kamerani kanssa siellä kyykkien jossain puskassa. Tekisi mieli huudella, että katsokaa "Tillariinan fotoboxia" netissä, en mä oo mikään väijyjä, ötökkäkuvaaja vaan! :)
Pasi Lepola sanoi…
Tuohon Tillariinan "väijyjä" -kommentiin liittyen tuli mieleen Sulannon Matin loistava kirjoitus
"Pedofiilin näköinen valokuvaaja":

http://sulanto.blogspot.fi/2012/06/pedofiilin-nakoinen-valokuvaaja.html

Me kuvaajat näytämme pitkine putkinemme vaarallisilta, myös makroilija, kuten kommenteista käy ilmi. :)
Tillariina sanoi…
Pasi: Olipas mielenkiintoinen juttu. A-puva, olen nimittäin ollut myös siellä leikkipuistossa kuvaamassa kun sitä kiertää jättimäinen koiranputkitiheikkö ja siis hirveästi ötököitä.

Joku soittaa pian poliisit paikalle! Onneksi olen aika kiltinnäköinen, huivipäinen ja pikkuinen (160 cm) tätönen! Olisi vähän eri juttu, jos iso ja partainen mies! Niin ainakin kuvittelen, voihan olla, että pahimmat pervot ovat justiinsa ihan tonttuja!
Pasi Lepola sanoi…
Yksi tuttu oli kerran hälyttänyt poliisit paikalle, kun joku ulkomaalaisen näköinen mies oli liikkunut järjestelmakameran kanssa heidän lähiössä iltahämärässä. Huu, pelottavaa! Varmasti hämäräpuuhissa. Kaikissa oppaissahan kehotetaan kuvaamaan maisemakuvia nimenomaan aamu- tai iltahämärässä.