Oli hepokatti maantiellä poikittain...

Vai onko tämä sittenkin heinäsirkka, sillä kun on noin lyhyet nuo tuntosarvet? Nurmiheinäsirkka se sittenkin taitaa olla kun noita kuvia vähän vertailee. Saa ehdottaa jotain muutakin lajia. Tämä oli tosi pieni, vain semmonen 2 cm pitkä ötökkä. Hyvä kun en päälle talsinut. Ei se pitänyt mitään ääntä tai sitten mä en vaan kuullut mitään.

Tänään ei ole vielä satanut, mutta aika pilvistä on ja lämpötilakaan ei ole vielä noussut kovin korkeaksi. +18 C. Nuorimmainen tytär suihkutti itseensä aika julmasti offia ja lähti mustikkaan. Toivottavasti ei ole ihan niin hutireissu kun äitinsä perhoskuvausreissu. Liian kylmää ja tuulista on.


Kommentit

Askartelin itte sanoi…
Ompas hieno kuva Sirkasta:) En ole nähnyt moneen vuoteen, mutta äänen kyllä kuulen. Täällä kolmas jo kaunis lämmin päivä, nytkin yli kakskyt lämmintä, ihanaa:) Täällä ei ole vielä mustikat lähellekkään kypsiä.
Matonkude sanoi…
Hieno kuva todella. Ihansati nuo pisaratkin näkyy korsissa.
Pierre BOYER sanoi…
"Waiting under the sun"
Nice....

Pierre
Sirpa sanoi…
Hieno kuva sirkasta. Mulla on oikeasti korkeat äänet kadoksissa, yksittäisen sirkan soittoa en enää kuule.
Täällä aamupäivä kaunista ja lämmintä, nyt sitten vuorostaan sataa...
Tiitsa sanoi…
Hieno kuva, jouduitko konttaamaan? ;) Kohta nämä ilmat tästä ihan varmasti paranee ja kuvaamista riittää kaikkialla. Uskotaan näin.
Pirkkoinkeri sanoi…
Minullekin ovat sirkat lakanneet soittelemasta:( Hieno kuva. Noita pikku sirkkoja näkyisi heinikossa olevan, vaan kun ovat niin kovia hyppelemään. Meillä on koko päivän paistanut aurinko. Aivan ihmeellistä!
Tillariina sanoi…
Tiitsa: Toki piti olla kontillaan, ihan se oli maan rajassa tuossa heinässä keikkumassa.
Intianminttu sanoi…
Kiva kuva sirkasta! Jonkun verran on mökillä siritystä jo kuulunut tänä kesänä, elokuussa sitten enemmän. Kurkkaa huviksesi viime vuonna bongaamani "harmaa hapsi":
http://mielenlumoa.blogspot.fi/2011/08/siri-siri.html
Tillariina sanoi…
Intianminttu: Olipas siellä tosiaan harmaa hapsi heinäsirkka! Tuo minun löytämäni taitaakin vielä olla sitten ihan vauva (2 cm), eikä osannut vielä edes sirittää!