Korkeasaari, osat 2 ja 3


Tähän kollaasin on nyt sitten kerätty kaikenlaista muuta elikkoa mitä Korkeasaaresta löytyy. Onhan niitä paljon enemmänkin siellä ja kuviakin riittäisi pariin lisäkollaasiin, mutta säästän teitä niiltä! Karhut kuorsasivat autuaasti. Lähes kaikki märehtijät lepäilivät myös. Puoliapinat sentään hyppivät kun vimmattuna, että niiden menoa oli kiva katsoa. Kilpparin eväissä oli pikkulintuja, mutta se ajoi ne tarmokkaasti pois. Pikkupandasta ei näkynyt kun häntä, sillä se kuorsasi autuaasti elikkä siitä ei oo kuvaa, valitettavasti. 3 tuntia me viihdyttiin eläimiä katsellen.

Tässä sitten vangittuja lintuja häkeissä. Papukaijat kyllä rääkyvät lujaa! Meidän kotoisten harakoiden ääni on vielä ihan vienoa siihen verrattuna. Kuningasmerikotkapariskunta oli uljas näky, todella isoja lintuja, koko ei valitettavasti oikein tule esille kuvassa. Ihan kun ihailisi tuo toinen toista. Pöllöjä ei näkynyt kun osa. Tuo yksi veti hiirtä poskeensa aika sillai makustellen ja hitaasti nautiskellen. Punainen lintu, olisko se ollut sitten rubiini-ibis, oli selkeästi erilainen ja osasivat nekin siinä orrella poseerata katsojille.

Kommentit

orvokki sanoi…
Kivat kollaasit teit eläimistä, tässä ja edellisessäkin.

Mulla taitaa olla ainakin 30 v kun viimeksi kävin. Mutta niihin aikoihin sit useammankin kerran sekä kesäsin että talvella kävellen jäätä pitkin.
Ehkä menen vierailemaan muutaman vuoden kuluttua kullannupun kanssa.

Helteillä siellä ei ole niin kivaa, kun eläimet pääosin nukkuu ja siellä haisee.. :))) (näin muistelisin, vaikka sun kuvissa on ihan pirteän näköisiä eläimiä)
pirkko sanoi…
Hienot elukkakollaasit!
Matonkude sanoi…
Kuvaissa olet saanut hienosti eläimet edukseen!

Pari vuotta sitten kävimme Korkesaaressa tutustumassa. Minulle se on vaan niin kovin ankean tuntuinen paikka.