Lähipotretti!


Sorsat ovat siitä mukavia kuvattavia, että ne eivät paljon ujostele. Lisäksi niillä on hyvin ilmeikäs tuo pää. Nämä kuvat ovat sellaisia lämmittelykuvia (huonoja), sillä meidän tavoitteena oli saada kuvia  sudenkorennoista, joita nähtiinkin neljä kertaa lennossa, mutta ei tarpeeksi lähellä, että olisi kannattanut edes tähdätä sinnepäin. Linnanpuistossa oli myös paljon sorsia nukkumassa heinikossa. Yksi tyhmä koiranomistaja päästi vaan ajokoiransa lintujen kimppuun ihan tahallaan. Siinä höyhenet pöllysi, mutta minusta näytti siltä, että kaikki selvisivät kahakasta ehjin nahoin. Sorsat lensivät veteen turvaan ja pitivät pitkään juttutuokiota tapahtuneesta.
Kommentit

Tiitsa sanoi…
Mitä ihmettä ihmisen päässä oikein liikkuu vai liikkuuko mitään, kun saa jotain iloa siitä, että hätyyttelee luontokappaleita. Tuollaisia idiootteja olen tavannut täälläkin, enkä ole malttanut olla kommentoimatta niiden käytöstä.
Toivottavasti sorsista kukaan ei loukkaantunut.
Pirkkoinkeri sanoi…
Mitähän senkin koiranomistajan päässä mahtoi liikkua, ihmettelenpähän vaan. Hienot kuvat sait, hyvä kuvakulma tuossa alemmassa.