Korkeasaari, osa 1


Tänään oltiin Korkeasaaressa. Sää suosi meitä, sillä aurinko paistoi puolipilviseltä taivaalta, +21 C. Viime käyntikerrasta onkin jo ehkä 5 vuotta aikaa. Kuvissa tietty näkyy suojaverkon tai kaltereiden "haamuja" kun ollaan eläintarhassa, mutta muutama ihan hyväkin kuva tuli otettua. Tässä sitten leijonia ja tiikereitä, mun ehdottomia ykköseläimiä eläintarhassa. Pikkusen olivat väsyneitä lämpötilan ja vasta nautitun lunssin jäljiltä.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Koskahan olen viimeksi tuolla käynyt, taitaa olla 20v. Silloin oli järjettömän kylmää ja satoi räntää, mutta koska oli päiväkotiryhmän matka niin sinnehän mentiin.
Teit kauniin kollaasin kuvista. Leijonat olisivat niitä minunkin suosikkejani.
Ronja sanoi…
Upeita nuo Korkeasaaren eläimet :) itse olen käynyt siellä joskus 80-luvulla viimeksi !
Lolde sanoi…
Meillä on aina ollut huono tuuri noiden kissaeläinten suhteen. Tiikeri on ollut yleensä aitauksen yläreunassa, ja muutaman kerran käynyt heittämässä rundia lähempänä vierailijoita. Leijonat ovat olleet ainoita, mitä on yleensä päässyt näkemään läheltä, muista kissaeläimistä ei ole koskaan näkynyt vilaustakaan. :/
Tillariina sanoi…
Tämä oli mun kolmas käynti ja seuraava taitaa olla sitten lastenlasten kanssa, jos niitä on joskus tullakseen!
Tillariina sanoi…
Lolde: Kyllä oli tuossa kissaeläimet. Ilves olisi ollut kiva nähdä nyt ainakin! Mihin olivat kaikki paviaanit hävinneet? Tytär protestoikin, että tyhjiä häkkejä liian paljon...tai sitten olivat elikot piilossa.