Pakkaamista ja hankintoja!

Puolet meidän perheestä suuntaa melkein viikoksi Roomaan ylihuomenna. No, minä en ole mukana siinä puolikkaassa. Nuorimmaisen tyttären mielestä kyseinen kohde on t y l s ä ! Ei tahtonut siis reissuun. Toiseksi vanhin taas aloittaa työt huomenna, joten hänkään ei päässyt ja mä jään sitten kissojen, kukkien & tyttärien perään katsojaksi. Toisella kertaa sitten. :) Huomenna täytyy alkaa jo täyttämään matkalaukkuja ja tekemään ehkä vielä jotain viime hetken hankintoja. Me ei olla koko perheen kanssa matkusteltu yhdessä kun pari kertaa ulkomaille. Kaikilla alkaa olla jo omat menot, että yhteisreissuja ei välttämättä enää tulekkaan.

Nyt on kyllä huomisen jälkeen luvattu ihan kivaa kesäsäätä tänne Suomeenkin, että ei muuta kun nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Tänään tuli aika ahkerasti kuvattua. Heti huomasi, että ainakin ötökkärintamalla tapahtui heti lisääntymistä tuossa omassa puutarhassa lämpötilan noustua yli +20 C ! Tähän lopuksi sitten vielä yksi tänään bongattu "siipiveikko"! ;)

        Skorpionikorento (Panorpidae)

Kommentit

Pessi sanoi…
Näinhän se on. Menemisten ja tekemisten yhteensovittaminen on tosi vaikeaa, kun on enempi porukkaa kuin yksi. No, ehkä tosiaan ensi kerralla pääset reissuun ja hei, kyllä kotona oleilukin on kivaa!
Ota ilo irti! =)
Famu falsetissa sanoi…
Komeat on tuntosarvet ja hienosti kuvioidut siivet öttiäisellä. Hieno kuva!
Karttu sanoi…
Rooma? Tylsä? Ei jummarra. Tietysti riippuu vähän iästä. Jos historia ei nappaa ja menomestoihin on liian nuori, ehkä sitten. Itse viihtyisin varmaan viikkotolkulla!
Tillariina sanoi…
Karttu: 14 v. on p a h a ikä! :) Nyt mä saisin kyllä varmaan melkoiset huudot! Siis joulukuun lopussa 15 vuotta!!