Kolottaa, sattuu ja särkee!


Käsistä ovat jotkut jänteet tai lihakset tms. ihan hellinä. Yleensä kestää pari päivää toipua kun saksii noita pensaita. Nenä tippasee, päätä särkee ja väsyttää. Otin troppia ja menin päikkäreille. Unessani juoksin monta kertaa vessaan, jossa ei siis ollutkaan normipyttyä, vaan iso saavi! Olin jossain tuntemattomassa vanhassa talossa, jossa oli hyvin matala katto, kostea homeinen tuoksu, hämärää ja matot sikin sokin, joihin kompastelin. Unet ovat joskus niin omituisia. Oli ihan kiva herätä...

Toinen tytär sairastui nyt kesäflunssaan. Saapa nähdä tarttuuko se lopulta koko perheeseen. Nyt se on pyörinyt vain Italian kävijöissä.

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Voi, ei toivottavasti pääsette pelkällä säikähdyksellä. ei tätä ole mukavaa potea, vaikka mulla ei muuta olekkaan kuin tuo hillitön yskä öisin.
Tillariina sanoi…
Toivon totisesti, että potilaat jää tähän. Yskää,kurkkukipua,nuhaa ja korvatulehdusta oli vanhimmalla tyttärellä tautilistalla kovan kuumeen kera viikon. :(
Sirpa sanoi…
Usein lentokoneessa saa jonkun pöpön.
Nämä kesäflunssat ovat jotenkin vielä sitkeempää sorttia.

Tuollaisten unien jälkeen onkin ihana herätä.
Kauniit värit kuvassasi.
Pasi Lepola sanoi…
Toivottavasti flunssa häviää pian pyörittyään tarpeeksi Italian reissulaisissa. Toisaalta sääennusteet, minun blogini etanaa lukuunottamatta, eivät paljoa lupaa. Joten jos kerran on ihan pakko sairastaa kesäflunssa, niin sen aika on nyt, eikä silloin kun aurinko alkaa taas paistamaan.