Olishan sitä kuvannut...

...ja kuvasinkin, mutta ei ihan sitä mitä piti. Viivi ilmestyi kerran taas maisemiin, on se melkein joka päivä käynyt meillä kylässä. Näin leikkisällä ja hyvällä tuulella kupillisen kuivaraksuja jälkeen. Viivi on näemmä käynyt sitten kotonakin, sillä turkki oli paljon puhtaampi. Maanantaina tippui kirppuja mun viltille kun yritin ottaa aurinkoa juuri tuossa samaisessa paikassa. Eihän mun ötökkäkuvaamisesta tullut mitään tänään, sillä Viivi kiljui jaloissa tai heilutti puskia! Toisaalta mun täytyy tunnustaa, että jäipä Viiviltä yksi lintupaisti saamatta kun tahallani häiritsin sen pyydystystä. Ei vauvalintuja saa vaania kun ne ei oo vielä oppineet kisujen vaarallisuutta.  
Kommentit

Tiitsa sanoi…
Viiville kulkuskello kaulaan niin linnut osaa mennä karkuun. Ihana kisuhan tuo on ja varsin kuvauksellinen hänkin.
Jotenkin minusta alkaa tuntua siltä, että asustat eläintarhassa:) niin paljon ihanaa elämää on ympärilläsi.
Tillariina sanoi…
Tiitsa, siltä minustakin välillä tuntuu! :)
Pessi sanoi…
Herttinen aika miten ihana kuvakollaasi Viivistä! :o)
Ei taida tyttö olla varsinainen linssilude? ;) Tosiaan, ripusta tiuku kaulaan, niin linnut huomaa!
Pasi Lepola sanoi…
Heh, melko velmu ja huomionkipeä tuo Viivi, kun ei anna sinun kuvata ötököitä!Huomenna sitten Vennin vuoro, ettei sen valkoiset sukat muutu mustiksi. :)
Wiltteri sanoi…
Meidän kissat inhosi kelloja kaulapannassa, joten ei viitsitty niitä niillä kiusata. Tänä kesänä meidän kissojen kynsiltä ja ruokalautaselta ONNEKSI jäivät puuttumaan punarinnan ja harmaasiepon pesueet, joiden pesiä piti vahtia liikaa(kin). Kirjosieppokin taitaa saada poikaset metsään turvaan kissoiltamme ennenkuin mennään tulevana viikonloppuna mökille saareen....
Tillariina sanoi…
Viivi elää aika pitkälti ns. luontaistaloudessa, joten se varmaan itte kuolisi nälkään, jos ei saisi hiiriä ja lintuja kiinni.
Askartelin itte sanoi…
Hieno kollaasi Viivistä. Kauniin värinen, en ole noin haalean oranssia kisua nähnytkään:)
Pirkkoinkeri sanoi…
Viivi onkin hyvän näköinen näissä kuvissa. Onhan se ihan selvä asia, että vapaana liikkuva kissa saalistaa ja tässä tapauksessa varsinkin.