Kärpäsiä


Kärpäset eivät oo yleensä niin hötkyjä kun monet muut hyönteiset, hyviä makroharjoituskohteita siis. Näissä kahdessa kuvassa minulla on ollut se loitto myös, joten sen terävyyden kanssa oli ongelmia. Ylemmässä kuvassa taitaa olla kukassa ja alemmassa ei oikein missään. Kuvattu siis samana päivänä kun pihakukatkin. Punaiset syysleimut jo kukkivat, valkoiset ovat vasta nupulla. Mun istutuksissa on jo aika syksyinen fiilis. Tulis nyt sitä auringonpaistetta tai edes vähän enemmän valoa, tahtoo kuvaamaan. Nyt ei sada, mutta on se aika riskaabelia lähteä kuvausreissulle, jos sade yllättää. Minulla on vyölaukussa isoin mahdollinen minigrip-pussi kyllä ensiapuna, mutta siltikin. No, katsotaan nyt.Kommentit

S. Willberg sanoi…
Hyvät kuvat. Kärpäset tosiaan ovat ihan mukavia kuvattavia.
Saila sanoi…
Ihan mahtavat värit jälkimmäisessä kuvassa, näyttäisi olevan kärpänen diskovaloissa :-D
Pasi Lepola sanoi…
Heh, olisikohan tuossa selitys, miksi minun mötökkämakroilut ovat tähän mennessä olleet yhtä kärpästelyä. :) Kun jätetään ne terävyyssaivartelut sikseen, niin yleisestiottaen erinomaisia kuvia. :)
Mustis sanoi…
Ompas mahtava kuva. Kärpäsessä on kivoja yksityiskohtia, jotka korostuvat hienosti tässä lähikuvassa ja siivetkin hohtavat kauniisti sateenkaaren värejä jossakin valossa.
SINIPELLAVAINEN sanoi…
Enpä olisi uskonut sanovani koskaan kärpäsiä kauniiksi. Sun ottamissa kuvissa ne ovat kauniita!
JPK sanoi…
Wau! Mahtavia kuvia jälleen!