Kukkaniittyjä ilta-auringossa


Hammas on kunnossa. Ed. asiakas oli jäänyt tulematta, joten pääsin siis 10 min ajoissa. Tehtiin samalla tarkastuskin kun ed. kerrassta oli kolme vuotta. Löytyi kaksi pienen pientä reikää. jotka korjataan loppukuusta. Kallista touhua tuo yksityisellä käynti, 166 €, 30 min. No, jos sitten taas 3-4 vuotta välttyisi siltä puljulta. En ollutkaan kuullut sellaisesta väliaikaisesta paikka-aineesta. Kiitos Vikki vinkistä! Mun vanhat (35 vuotta vähintään) amalgaamit hajoaa näemmä säännöllisesti. Pääsis joskus sitten mahdollisesti käyttämään kunnallistakin hammashoitoa. Sinne kun kuulemma joutuu jonottamaan kohtuullisen ajan.


Tänään oli koko päivän aika ruma sää. Vettäkin räpsi muutaman kerran. Kävin tuossa ennen uutisia pikalenkin tuohon lähiniitylle.


Huomenna toiveissa sitten vähän pitempää ja mielenkiintoisempaa kuvausreissua tai eihän sitä koskaan huomisesta tiedä.


Huomasin, että olen aika potsissa kunnossa. Sen se jäätelön, karkin, siiderin ja täytekakkujen mussuttaminen tekee. Tänään ostin Fazerin suklaakakun. Itse ajattelin lähipäivinä tehdä porkkanakakkua. Elikkä ohentumista ei ole tiedsossa.


Yllätys ihan lopuksi. Leppäkerttu! Olispa ollut makroputki


Kommentit

Sirpa sanoi…
Missähän muuten leppäkertut ovat?
En ole yhtäkään tavallista nähnyt, pari ruutupirkkoa ainoastaan.
Hienot kuvat niityn kukkasista, etenkin ensimmäinen...tykkään.
Millin sanoi…
Hienoja kuvia kukkaniityltä olet kuvannut, kessankellot ja päivänkakkarat ovat tosi kaunita ja peltovalvateistakin upea kuva! Leppis on aina symmpis :)
Nyt kelpaa hymyillä :D
Tiitsa sanoi…
Kauniit kukkaniittytunnelmat sait talteen. Ilta-auringon säteet tekevät tehtävänsä.