Vimppa lomaviikko


Heräsin klo 8 maissa siihen, että jokin isompi työkone jyrisi tuossa lähistöllä. Eipä uni sitten enää silmään tullut. Vähän tuo sää yrittää selkeentyä yleisharmaasta ja erittäin tuulisesta, mitä siis on ollut oikeastaan monta päivää nyt putkeen. Huomenna on tiedossa hamppilääkäriä, joka aikoo paikata "Ehkä kaksi alkavaa reikää!" Näkyivät röntgenissä sangen epäselvästi kuulemma. No, paikataan sitten. Marjat alkavat kypsyä elikkä karviaiset ja mustaherukat pihassa. Omppu on meillä hitaasti kypsyvää lajiketta "Samo", mutta parempi niin, ei ole kaikki kerralla hillottavana.

 Kuvat ovat mun eiliseltä leikkipuistokävelyltä. Kaikenlaisia ötököitä, mitä siis ilmestyi nenän eteen. Tämä on varmaan joku kettukimalainen kun on noin oranssi! :)


Nokkonen ei oo oikeastaan hassumpi lähikuvassa. Ostin Humppilasta, sellaisesta kirjamyynnistä mun ekan perhoskirjan. Katsotaanpa osaanko tunnistaa tuon perhosen sen avulla. Tässä menee sitten hetkinen tai enempi...ei löytynyt. Eikös tämä oo perhonen?! :)  Sama ötökkä ylösalaisin.Kommentit

Marja sanoi…
Nautiskelehan lomasta vielä!
Tiitsa sanoi…
Onneksi nyt luvattiin loppuviikolle kauniinpaa ilmaa. Moni perhoskirja tunnistaa vain päiväperhoset ja tämä lienee jokin mittariperhonen, eli hämärä;)
Hienot kuvat jokatapauksessa.
Äityli-Mummo sanoi…
Lupsakkaa loppulomaa, lämmintä tiijos, toivotaa et ennusteet pittää paikkasa. Kiitos silmäruuasta, hienoja kuvia!
Pasi Lepola sanoi…
Mukavaa loppulomaa sinulle Tillariina! Itse olen vasta lomani ensimmäisellä viikolla. Olet onnistunut taas mainiosti makroilussa.